Det modsatte af julefred

Af Tom Jensen 90

Terror er det modsatte af julefred. Men i år ramte terroren julen, via en lastbil sendt direkte mod boder med glühwein af en kynisk massemorder bag rattet, 12 døde og næsten et halvt hundrede sårede var der, da vognen havde pløjet sig gennem julemarkedet ved Gedächtniskirche i Berlin. Det var i mandags. Det giver desværre i år ikke nogen mening at adskille julen fra terroren, for terroren valgte julen. Derfor må jeg også skrive om terroren i dag, en fredelig juledag. Det går ikke anderledes.

2016 blev et uhyggeligt år med terror i Europa. Man fik efterhånden indtrykket af, at den kan slå til hvor som helst, når som helst. Der var eksplosionerne i Bruxelles i marts. Der var lastbilen mod den festende folkemængde på Bastilledagen ved kystpromenaden i Nice. Der var selvmordsbomberne i Atatürk-lufthavnen i Istanbul i juni. Og nu altså igen en lastbil som dødsvåben mod fredelige borgere, der drak glögg mellem grangrene i decembermørket i Berlin.

Det kom efter et 2015, der ikke var meget bedre: November-terroren nod spillestedet Bataclan og flere andre steder i Paris. Angrebet på Charlie Hebdo i samme by. Terroren i København i februar. Og undervejs begge år de mindre, men ikke desto mindre rædselsvækkende angreb: Præsten der blev halshugget i sin kirke i Rouen i sommer. Politibetjenten og hans kone, der blev stukket ihjel ved deres hjem tæt på Paris. Og flere andre.

LÆS OGSÅ: Falder Merkel, falder Europa

Det er jo uundgåeligt, at ethvert af disse terrorangreb bliver genstand for debat. Bliver en del af den politiske debat, især om indvandringen og flygtningestrømmene. Indimellem så hurtigt efter et angreb, at man endnu ikke kender omstændighederne. Det er ikke altid kønt at overvære hastig politisering af andres død og ødelæggelse.

Men det er på den anden side ikke så underligt, at debatten kommer. Eftersom der jo er en forbindelse. Eftersom tingene ikke meningsfuldt kan skilles ad. Ja, når der på kort tid kommer hundredtusinder, måske millioner af mennesker til Europa som flygtninge og migranter fra Mellemøsten og Afrika, så kan det medvirke til at øge risikoen for terror, eftersom det ikke er muligt i alle tilfælde at gennemskue, om der kommer folk med ind i Europa, som er radikaliserede og vil os det ondt.

LÆS OGSÅ: Juleattentatet i Berlin kan blive vendepunkt for Merkel

Vi ved også, at det er en risiko, som ikke kan integreres væk henover en sommer. Der er grupper af indvandrere og efterkommere, hos hvem man finder en betydeligt større kriminalitetsrate end hos andre. Hos hvem risikoen for radikalisering er større. En radikalisering der i enkelte tilfælde kan udvikle sig på en måde, der ender i tanker eller planer om terror. Adskillige af de, der i de senere år er blevet arresteret for at planlægge terror i Europa, er som bekendt født og opvokset her. Men det nytter heller ikke her at trække tabuisering og forblændelse hen over virkeligheden; naturligvis knytter også problemet med »hjemmedyrket« terrorisme sig til indvandringen og integrationen. Til de parallelsamfund der med usvigelig sikkerhed vokser frem især i lande, hvor indvandringen fra Mellemøsten i de senere årtier har været betydelig.

Det er en faktuel konstatering. Det er ikke et kontroversielt politisk synspunkt, men derimod blot en refleksion over den skinbarlige virkelighed. Det er således heller ikke udtryk for hverken fremmedfjendskhed endsige en udskamning eller mistænkeliggørelse af hver enkelt, der er kommet til Danmark fra fremmede lande eller kulturer, at man gør sig denne erkendelse: Store flygtninge- og migrantstrømme øger risikoen for terror og vold.

Langt de fleste mennesker er gode mennesker, også langt de fleste flygtninge og migranter, men ikke desto mindre: Selvfølgelig har indvandringen en pris.

LÆS OGSÅ: Hvorfor blev terroreftersøgt tuneser ikke udvist fra Tyskland?

Hvis man kunne opnå en fælles erkendelse af det, kunne man så på den baggrund diskutere, hvordan flygtninge- og migrantpresset skal håndteres. Om vi skal lukke mere eller åbne mere. Om vi skal lukke ydre grænser, lukke indre grænser, lukke alle eller ingen grænser. Om vi skal hjælpe i nærområderne eller her, eller begge dele – og hvor meget. Det er helt legitime spørgsmål. Helt afgørende spørgsmål.

Det mange imidlertid tørster efter er ordentlige svar. Hvis vi ønsker at bevare de indre, åbne grænser i EU, hvordan og med hvilke midler kan de ydre grænser så rent faktisk beskyttes? Hvis vi ved, at flygtninge- og migrantpresset er en vedblivende situation, eftersom flere og flere får kommunikationsmidlerne og pengene der skal til for at fostre og virkeliggøre ideen om at rejse mod Europa, hvordan håndteres den virkelighed så – uden at vore egne samfund bryder sammen som følge af tilstrømningen? Hvordan løses det paradoks, at vi faktisk har brug for en hel del indvandring udefra, vi har brug for masser af kompetencer hos dygtige tilrejsende fra nær og fjern også i de kommende år, samtidig med at flygtninge- og migrantstrømmene er nødt til at komme under kontrol? Hvordan sikres det, at folk som kommer hertil for at få midlertidig beskyttelse, ikke i næsten alle tilfælde ender med permanent ophold og reel indvandrerstatus?

Det er spørgsmål, der ikke findes snuptagsløsninger på. Ikke desto mindre er det spørgsmål, hvis besvarelse mere end noget andet er afgørende for, at tilliden til politikerne og de demokratiske institutioner både nationalt og på EU-plan kan genetableres. Det er en uomgængelig opgave i 2017.

Og med den konstatering: Glædelig jul.

KLIK HER OG FØLG MIG PÅ FACEBOOK

KLIK HER OG FØLG MIG PÅ TWITTER

90 kommentarer RSS

 1. Af Allan Hansen

  -

  På mange måder blev 2016 – dødens år,
  mange af mine venner gik bort!
  Det begyndte nytårs dag, da min store kærlighed
  Natalie Cole gik bort – hun blev kun 65 år – ak ja,,,,,,,

  https://youtu.be/cG4sT_r8k10

 2. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Saudi Arabien ville aldrig kunne finde ud af at lave atomvåben..De er som Norge blevet dovne af lette penge fra undergrunden. Man muligt at de kan købe dem i Pakistan…EU skal straks stable et fælles Atomvåben forsvar på banen dog, med EU produceret og kontrolleret atomvåben, uden for US og UK´s rækkevidde..

  Løsningen til indvandrerdebatten har jeg allerede givet..En national folkeafstemning mht. indvandringens nuancer i Danmark…Denne vil også være den bedste måde at få fjernet noget af højrefløjens terrortrussel i Danmark som SP og PET fornuftigt udmelder er en stor trussel nu, sammen med den islamistiske trussel..Hvis der ikke bliver lyttet til bekymringen om den stigende indvandring under den blå regering, fortsætter tingene formentlig som hidtil blot. 😉

  For siden Schluter som indførte verdens mest “lempelige flygtningelov” har blå regeringer altid haft den mest lempelige udlændingepolitik..FX. mere end fordoblet den under VKO pr. år end lo året før?
  Man alligevel fortsætter aviserne med den falske retorik om den blå “stramme indvandringspolitik” over for rød blok, når det modsatte forholder sig. Og løgnen om DF som partiet med den strammeste…

  Die dumme DFén? Nogle løsninger til det problem?

 3. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Min sidste kommentar kom ikke på.
  Den handlede om reel oplysning om Slammet.
  Men jeg kan i stedet henvise til min kommentar på:
  http://www.newspeek.info/nu_m_naiviteten_stoppe

 4. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Tak for det, b.dk, at min redigerede kommentar kl. 16.48 kom på.

 5. Af jan ulrik friis

  -

  Tyskere forlader Tyskland ‘i hobetal’ mere end 1,5 millioner tyskere, heraf mange veluddannede, har i løbet af det seneste årti forladt Tyskland. – Die Welt.

  Tyskland står over for stigende kriminalitet blandt migranter, heriblandt en epidemi af voldtægter og seksuelle overgreb. Masseindvandringen accelererer desuden islamiseringen af Tyskland. Mange tyskere synes at miste forhåbningerne til deres lands fremtidige retning.

  “Vi flygtninge … ønsker ikke at leve i det samme land som jer. I kan, og jeg synes I skulle, forlade Tyskland. Og tag gerne Sachsen og Alternative für Deutchland (AfD) med jer … Hvorfor tager I ikke til et andet land? Vi er trætte af jer!” – Aras Bacho, en 18-årig syrisk migrant.

  I en by nær Balatonsøen, der er en populær turistdestination i det vestlige Ungarn, fortæller en ejendomsmægler, at 80% af de tyske tilflyttere angiver migrantkrisen som hovedårsagen til deres ønske om at forlade Tyskland.

  “Jeg mener ikke, at islam hører til i Tyskland. Jeg betragter det som et fremmedelement, der har givet Vesten flere problemer end fordele. Efter min mening er mange af denne religions tilhængere grove, krævende og foragtende over for Tyskland.”.

  “Jeg mener, at indvandringen skaber store og irreversible ændringer i det tyske samfund. Jeg er vred over, at dette sker uden tyskernes direkte godkendelse. … Jeg mener, at det er skammeligt, at jøder i Tyskland igen skal være bange, fordi de er jøder.”

  Et stigende antal tyskere forlader lokalområdet, hvor de har boet hele deres liv, og andre forlader Tyskland for altid, i takt med at masseindvandring omdanner dele af landet til uigenkendelighed.
  Die Welt

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  De fleste internationale medier har bragt nyheden om, at Pakistan har truet med at angribe Israel med atomvåben, på grund af en fake-nyhed, der påstod, at israel vil angribe pakistan, hvis Pakistan sender soldater til Syrien.

  Uddrag fra “Pakistan Threatens Nuclear Attack On Israel” af Marcy Kreiter, International Business Times 25. december 2016:

  “…a typo-riddled fictitious story on AWD News was posted last Tuesday quoting former Israeli Defense Minister Moshe Ya’alon (Israel’s current defense minister is Avigdor Lieberman) as saying he would “destroy” Pakistan prompted a response Saturday from Pakistan’s Defense Minister Khawaja Asif, threatening nuclear retaliation.”

  Men af en eller anden mystisk grund, så mener de danske medier ikke, at Pakistans trussel, om at starte en atomkrig mod Israel er en nyhed, der er værd at bringe.

  Fake-news har ingen brug for, men hvad skal bruge de “rigtige” medier til, når de ikke vil bringe rigtige nyheder?

 7. Af Niels Larsen

  -

  @ Jakob Schmidt-Rasmussen

  Danske mainstream medier bringer helst kun politisk korrekte nyheder – og under ingen omstændigheder nyheder, som kan stille islam i et dårligt lys.

  Hvad er værst: fake news eller ikke-bragte, reelle nyheder?

 8. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Den israelske forsvarsminister var lige så uansvarlig, som den pakistanske forsvarsminister; begge truede med at angribe modparten, udelukkende på grun d af fake news.

  Er de og deres efterretningstjenester idioter, når de kan finde på, at triue med atomkrig på så tyndt et grundlag?

  Det viser, at det er på høje tide, at det kommende atomkapløb bliver stoppet i opløbet.

  Donald Trump mener desværre, at flere lande bør få atomvåben, herunder Saudi Arabien, der står bag den salafistiske propaganda i mange moskeer i EU..

 9. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Nu har vi nået det punkt, hvor det er vigtigt at få en liste over danskere, der er dræbt af muslimer i Danmark og sammenligner den med en liste over antal dræbte muslimer som følge af danske terrorbombninger i Libyen, Irak og Syrien og andre former for terror udført af danske styrker i Mellemøsten – især Afghanistan. Forskellen er sandsynligvis over 100 til 1.

  Antallet af dødsofre for danske aktiviteter er hemmelighedsstemplede, hvis de overhovedet er blevet talt. Dem får vi ikke. Vi får kun at vide, at danske hærenheder hovedsageligt har været beskæftiget med at sørge for at små piger kommer i skole, hvor de lærer at læse koranen. Gælder kun danske menneskeliv?

  Vi vil aldrig få at vide, hvilke danske fly der foretog hvilke terrorbombninger, og hvilke piloter der trykkede på knappen. Man vil ikke risikere, at den stakkels pilot udsættes for repressalier som følge af sine heltegerninger uanset, hvor mange uskyldige civile liv det har kostet.

  Er der ingen der foreslår, at vi standser den voldsomme danske og europæiske terror i fremmede lande. hvor vi ikke har noget at gøre? Det burde være det allerførste skridt, hvis vi skal videre, og det mener jeg, at vi skal.

 10. Af J. Hans en

  -

  AF JØRGEN VILLY MADSEN – 26. DECEMBER 2016 17:51
  “Vi vil aldrig få at vide, hvilke danske fly der foretog hvilke terrorbombninger, og hvilke piloter der trykkede på knappen. Man vil ikke risikere, at den stakkels pilot udsættes for repressalier som følge af sine heltegerninger uanset, hvor mange uskyldige civile liv det har kostet.”

  Nej.
  De mordere som dræber kvinder og børn fra deres sikkerhed i mange kilometers højde vil aldrig blive stillet til ansvar.
  Lige som de politikere som sender dem ud på deres morder missioner.

 11. Af jan ulrik friis

  -

  Om vores regering istedet erklærede Danmark en: “islamistisk fri zone”, da ville velhavende tyske som svenske som danske straks kunne søge tilflukten og sikkerheden i Danmark.

  Som beskrevet ovenfor søger tyskerne nu sikkerheden i Ungarn, ikke i Danmark, men sikkerheden i Vic tor O rbans Ungarn, se det er en helt anderledes positiv historie om Danmark udlægges som frit, befriet for islam, en sikker zone, etniske tyske og svenske migranter, istedet for islamistisk migration magtovertagelse af vores land, der er himmelen til forskel, om vi Danmark som trademark© istedet kunne tilbyde og satser alt på sikkerhed, men vanskeligt nu vi danske allerede sidder med Løkke om halsen!

  Om Danmark udlægges som en sikker zone, da er vort land meget mere værdt end selv Danmarks egenvægt i guld.

  Trademark; ©Danmark……”Ich wäre da gern auch gewesen!”

  Men vel først når Danmark tabt, at vi skønner på hvad vi har mistet!

 12. Af Lisbeth Sørensen

  -

  At erklære Danmark en fri højreradikal zone ville også skaffe meget fred og fordragelighed..Og fjerne terrortrusler, såvel som at ophøje landets gennemsnits IQ, flere penge i staten via færre overførselsindkomster og gør DK attraktivt for rige tilflytter uden religion, som så det store i et land uden alt det religiøse nonsens..Såvel som at skabe mere fred og fordragelighed, humanisme og oplyst socialisme til alles gavn..

  At adskille kirke og stat, som Noge gør d. 1 jan, ville også hjælpe meget her. Endnu mere hvis man forbød religion? Umuligt naturligvis. Man kunne dog forbyde adgang til statsborgerskab for indvandrer når religiøse? Siden ateismen er Danmarks statsreligion, eller ihvertfald burde være det, da det er den det Danske folk har størst tilslutning til!

  Sådan så meget…Glædelig jul!

  At adskille Kirke fra stat

 13. Af Maibritt S. Carstens

  -

  jan ulrik friis – 26. december 2016 18:44
  rigtig godt set og skrevet og det går meget godt i tråd fremadrettet, med min første kommentar her:

  25. december 2016 14:45
  Der er løsninger nok:
  Indse at ISlam er i krig mod os.
  Forbyd Islam/KOranen i Danmark.
  Udvis NUL tolerance for udviste forbrydere.
  Udsend alle der på falsk grundlag har fået flygtningestatus/opholdstilladelser/statsborgerskab + deres efterkommere i Danmark. (Så er der kun få retmæssige kvoteflygtninge at hjælpe)
  Stop den EUske færgetransport af migranter over middelhavet. (så stoppes menneskesmuglernes gesheft også)
  Luk de indre grænser, indtil EU har styr på de ydre.
  Gør al bistandshjælp til 3. lande 100% afhængig af 2-børnspolitik. (direkte familiestøtte, med sundhed, lægehjælp, skoling for både voksne og børn i bæredygtig selvforsyning. Ved barn nr. 3 mistes AL støtte).
  – Efter samme princip kan man oprette flygtningelejre i nærområderne, der fremtidssikre flygtningene til et selvstændigt liv. (finansieret af besparelserne på “flygtninge”indvandreområdet)
  Og:
  Hold Danmark langt ude af de KOrandyrkene’s klankrige.
  Men:
  Det kræver ganske anderledes politisk rygrad end det, de partier vi pt. har på Tinge kan fremvise, lige som det kræver, at vælgerne er sig selv og sine tro, fremfor listerne på stemmesedlerne og venstresnoede kollegaer.”

  Vi har langt stører potentialer at byde på, end at lægge op til dans med en analfabetisk, indavlet, KOranfikseret og løndumpings fordrende invasion fra total mislykkede klankrigeriske områder, der end ikke, gennem 1400 år, har kunnet begå sig blandt egne kulturfæller.

  Må vore politikere SNAREST sparkes til fornuft og nøgtern indsigt !!!
  Pt. direkte adresseret til Statsminister Lars Løkke Rasmussen og resten af de egocentriske politikere på Borgen, der har underskrevet Grundloven og derfor SKAL varetage danskernes fremtid frem for en aldeles utilstedelig tildeling af danske rettigheder til migranter, under FALSKE forudsætninger som “flygtninge”

  ENHVER politiker, der tildeler/har tildelt andre, udover kvoteflygtningen, status som flygtning i Danmark, er at henregne til paragraffen om landsforræderisk virke.

  Vi har SÅ meget at byde på, til ALLE dem, som vil vort land, så vi MÅ STOPPE vore politikere i deres egocentrerede politiske virke, som EUske lemminger, og få dem HJEM, til arbejdet for Danmark og danskernes fremtid.

  Som du skriver, jan ulrik friis :
  vækst, udvikling og højt uddannet tilførsel, ligger lige for døren!

 14. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Er min sidste kommentar disket, eller er der bare lidt langt mellem opdateringerne?

 15. Af Michael Falkner

  -

  Er enig med Camilla Carstens i det meste. Problemet er bare at meget af det ikke kan gennemføres enten på grund af manglende vilje eller af forhold udenfor vor indflydelse.
  Vedrørende udsendelse af migranter er dette meget vanskeligt fordi der er mange forhindringer. Tag Anis Amri som udførte Berlin angrebet, han havde først været i Italien hvor han sad i fængsel. Italierne prøvede at udvise ham til Tunesien uden held fordi de ikke ville tage ham tilbage. Så kom han til Tyskland, tyskerne ville også udvise ham til Tunesien, men det afviste tuneserne med begrundelsen at der manglede nogen ID papirer. Jeg ved ikke hvordan tyskerne skulle kunne fremskaffe de dokumenter, det kan de ikke og det ved tuneserne godt, så derfor blev han ureturnerbar.
  For nogen tid siden var der en artikel i Politiken om afviste asylansøgere. Der beskrev de et forsøg på udsendelse af en afganer. Han blev ledsaget af to betjente på fly til Budapest, her skulle de skifte til et Air India fly. Men Air India nægtede at tage ham ombord i flyet med begrundelsen at de ikke ville have folk ombord som rejste mod deres vilje. Så de måtte returnere afganeren til Danmark igen.
  Disse to eksempler viser hvor vanskeligt det er at udsende afviste asylansøgere. Det kræver enorme resurser, flere end vi har. Det er ikke bare at give dem en flybillet i hånden og så regne med at de selv rejser. De fleste nægter at rejse frivilligt, der har vist været eksempler på man har måttet neddope folk for at få dem afsted.
  Så er der modvilligheden af regeringerne i Tunesien, Marokko og flere til at modtage sine egne borgere retur. De kan sikkert ikke skaffe dem arbejde så derfor bliver de en belastning for dem, derfor er de ikke interesseret i at tage dem retur. Man kan få den tanke at de har deporteret deres borgere til os eller opmuntret dem til at emigrere for at eksportere problemet til os. Hvis de bliver tilbudt store summer kan de tage dem tilbage, det er på den måde Spanien har løst sine problemer, de var ved at blive overrendt af migranter for nogen år siden og de har stadig problemer. Man kunne også tænke sig at der er flere lande som bruger migranter til at skaffe sig indtægter, sende mange afsted og så kræve betaling for at tage dem tilbage, det kan blive en pengemaskine for dem. Europa kan blive økonomisk udmarvet af disse migranter. Så bliver migrantstrømmene formodentlig også brugt til at føre terrorister ind i Europa så de kan bygge sine celler op i de stadig voksende parallelsamfund som er udenfor vor kontrol.
  Skal denne udvikling vendes må migrantstrømmene til Europa standses. Det er de fleste af os enige i, men hvordan? Det hjælper ikke bare at lukke vore grænser så længe de fosser ind over Europas ydre grænser, for der kommer bare flere og flere ind på vores kontinent og på et eller andet tidspunkt kommer de også hertil. Balkanruten er vist tættet godt til nu, om dette skyldes Erdogan aftalen eller grænsehegnet mellem Makedonien og Grækenland er ikke godt at vide, det er sikkert begge dele, men Erdogan aftalen falder måske sammen snart på grund af ustabiliteten i Tyrkiet. Når det gælder færgetrafikken over Middelhavet er den stadig igang godt hjulpet af de italienske redningsfartøjer. Det gør de for at redde liv siger de, men tænk på alle ofrene for terroraktionerne i Paris massakren og Nice og nu Berlin og mange flere, hvilke liv skal vi redde? Flere af indlæggene nævner den utryghed tyskerne nu føler på grund af de mange migranter. Tyskland er nu et utrygt land, det var tidligere et af de tryggeste lande i verden, samme gælder også Sverige.
  Hvis Europa skal forblive et sted med levelige forhold i fremtiden må den migrantstrøm stoppes og det kan blive ubehagelige ting der må gøres. Det nytter ikke at bede dem blive væk, der må bruges tvang. Martin Henriksen udtrykte det engang med at der kan blive scener der ikke egner sig til TV.
  Det er ikke rimeligt at mange lande eksporterer sine problemer til os. De må selv forsørge de børn de sætter i verden.
  Det er store udfordringer vi står overfor i årene som kommer, en ting er sikkert, problemerne forsvinder ikke af sig selv.

 16. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Det var en var en ros til jan ulrik friis
  og opfølgning af mine tidligere kommentarer.

 17. Af jan ulrik friis

  -

  L is beth S ørensen ” At adskille kirke og stat, som Norge gør d. 1 jan, ville også hjælpe meget her. Endnu mere hvis man forbød religion? Umuligt naturligvis. Man kunne dog forbyde adgang til statsborgerskab for indvandrer når religiøse?”

  Ja EU har anbragte sig selv i en fælde, og fælden er nu ved at klappe i. valgte at acceptere terrorismen, bød samtidigt masseindvandringen fra den arabisk-muslimske verden velkommen, en indvandring som tydeligvis var en del af et muslimsk ønske om at udbrede islam, EUs muslimske befolkning er vokset i antal, uden at de har assimileret sig.
  Muslimer ønsker fuld anvendelse af den islamiske sharia lov, et overvældende flertal muslimer støtter jihad.
  Der findes i tusindvis af våben i no-go zoner, sandsynligvis at ikke engang bliver nødvendigt at bruge våben; islamisterne har tilsyneladende allerede vundet……

  ……og dog…. kan vi ikke gøre Bibel profetien til intet, religionen vil rigtigt nok blive fjernet, på en time, og ifølge profetien skal den aldrig findes mere!

 18. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Jeg er helt enig med Michael Falkner – 26. december 2016 23:53 i ,at det ofte er nødvendigt med tvang, når der er tale om udviste. Men i psykiatrien er det tilladt at bruge tvang, hvis en person er til fare for sig selv eller andre. Og man kan da roligt sige, at en udvist kriminel er til fare for andre.
  Andre udviste, med modvilje for udrejsen, må være at sidestille med samfundsskadelige og derfor kan der også her tages tvang i brug.

  Jeg mener ikke, at de ubetinget skal have penge med hjem/ud. De kunne, alternativt, udsendes til målrettede sikre lejre, hvor der, under kontrol, var finansieret selvforsørgelse/uddannelse, sundheds ydelser osv. F.eks i deres oprindelige nærområde.
  De familier der ikke kan udsendes kunne ligeledes placeres i sådanne målrettede lejre i nærområderne under samme koncept, tillige med børnebegrænsning, så de er klædt på, til at tage vare om sig selv, der hvor de måtte slå sig ned/det som de vender hjem til.
  Og de som virkelig kan hjemsendes, skal have lignende muligheder, for en afgrænset periode, hvorefter nedenstående for allerede fødte børn kan tilbydes.

  Desuden burde AL vor udlandshjælp gives direkte til familier, med under 3 børn i de underudviklede lande, i form af hjælp til bæredygtig selvforsyning, skole/uddannelse til både voksne og børn, sundhedsydelser, familieplanlægning osv. Men ved barn nr. 3 falder ALLE ydelser omgående væk for HELE familien.
  Dette ville måske endda kunne sætte skred, i en revideret udgave af deres trossystem, når andre kan se, at man kan blive “rig” og uddannet ved at begrænse sig. Men det er jo helt deres egen sag.

 19. Af Benny Benny

  -

  “Vad är det som sker i Sverige ?
  Det svenska rättssamhället tycks vara på väg att haverera och trycks steg för steg tillbaka av krafter som inte har någon respekt för det. I stort sett dagligen rapporterar media om hur:
  – Det skjuts, sprängs och knivhuggs.
  – Bilar bränns och egendom vandaliseras.
  – Kvinnor våldtages och poliser stenas.
  – Det religiösa våldet och förtrycket växer.
  – Antalet s.k. NoGoZonerna växer.”

 20. Af jan ulrik friis

  -

  Ja skræmme eksemplet ser vi fra Sverige, at svenskerne ikke længere genkender deres eget land, svenskerne ville absolut helt ud over klippen, af brændende biler og flygtningeforlægninger, langskæggede ‘flygtningebørn’ har overtaget Sverige, vold – død – voldtægter, landet har udviklet sig i frygt og terror!
  Et fejlslagen svensk eksperiment, rent idioti der i turbo fremavler radikal islam, det behøver vi nødvendigvis ikke at gentage i Danmark, nu kender vi til ulykken, et Sverige i undergang i terror, fatalt om Danmark frivilligt går med Sverige ned i undergangen, for så er det da vores egen skyld!
  Broen til Sverige lukkede nu under stormen, åben den ikke….. åben den aldrig igen!

 21. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Som 2016 udvander kan vi lige så godt acceptere at emnet der kommer til at optage befolkningen mest i 2017 også bliver indvandring endnu engang. Og hvis mening kommer til at lede de politiske målinger endnu engang…Naturligvis altsammen noget de blå er tilfredse med, da de utroligt nok har overbevist befolkningen om at de har den strammeste indvandringspolitik i danmark mens det modsatte forholder sig..

  Faktisk har Enhedslistens landets strammeste indvandringspolitik i dag..Da de er eneste der råber op om løndumping fra udenlandske borgere, er imod indslusningsløn mv. Dog med en “liberal” flygtningepolitik af humanisme…Man denne deles også af blå blok, som viser statistikken fra 2015 og 2016 siden den nye regeringens indtrædelse især….Såvel som historien..Fx. at den totale indvandring blev mere end fordoblet under VKO tiden pr. år, end lo året før..Kun løndumping interessere liberalisterne. Og at det hele startede under Schluter og Uffe og deres ” verdens mest lempelige indvandrer og flygtninge lovgivning”…

  DK har så godt som verdens højeste mindsteløn..Og stadigvæk forholdsvise generøse velfærdsgoder sammenlignet med omkringliggende lande. ..Dette gør os mere attraktiv som indvandrerland end andre..For Engelske statsborgere også fx. Der er vi faktisk nr. 1 på ønskelisten for landet for nyuddannet universitetsuddannet at arbejde i, i EU? For lønnen er også højere her for højtuddannet end der, selv med skatter osv inkluderet. Og der bliver man ruineret via priserne for vuggestue opbevaring osv..http://www.telegraph.co.uk/education/2016/05/24/denmark-named-top-european-employment-destination-for-british-gr/

  Læg det hele sammen, og det er åbenbart at DK må indføre langt strengere regler for indvandrers adgang til Danmark..Kan vi gøre det mens vi stadig tilhører EU, eller skal vi ud?

 22. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Europa sender folk ud, som er radikaliserede, og som vil de fremmede landes mennesker noget ondt. I Danmark sker radikaliseringen med den militære uddannelse, der ender med at vore udsendte soldater uden at sætte spørgsmålstegn hæmningsløst terroriserer mennesker med alt hvad de har af kugler, granater, bomber og missiler.

  Når de vender hjem modtages de danske terrorister som helte. Hvorfor skulle det være anderledes andre steder? Hvorfor er vi anderledes og bedre, end de terrorister der kommer til Europa? Hvad med at stoppe den terror som Natokratiet og alliancepartnerne udøver overalt? Ville det ikke være en god begyndelse?

 23. Af Maibritt S. Carstens

  -

  Det er altså vært at debattere/føre dialog, når kommentarene slet ikke kommer frem.
  Jeg mangler min kommentar fra kl. ca. 17, som indeholdt konkrete forslag til human udvisning og ulandsbistand og til dels var en respons til Michael Falkner – 26. december 2016 23:53

 24. Af Allan Hansen

  -

  Bytte, bytte købmand!
  Et gammelt kinesisk ordsprog siger: Hvis du har et
  æg, og jeg har et æg, og vi bytter æg så har vi
  begge ét æg – altså vi er ikke kommet længere
  – siden vi stod op!
  Men hvis du har en idé, og jeg har en idé, og vi bytter
  ideer – så har vi begge to ideer – innovation ,,,,,,,,,,

  Og sådan er der så meget,,,,,,,

 25. Af Allan Hansen

  -

  En skildpadde ved præcis hvor den er født
  – og dog har den aldrig set sin mor eller far.
  En fugl kan bygge en meget kompliceret redde
  – skønt, den aldrig har “set,, hvordan den bliver
  til!
  En laks ved præcis hvor den blev født.
  Den svømmer imod den stærke flod for, at lægge
  sine æg – og dog vender den aldrig hjem – den svømmer
  for at møde sin død. Evolution ,,,,,,,

  TAO

 26. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ” Hvad med at stoppe den terror som Natokratiet og alliancepartnerne udøver overalt? Ville det ikke være en god begyndelse?”

  Et ypperligt forslag ja. Da Nato repræsentere US interesser kun. EU må tage sin plads på verdensscenen som verdens største økonomi-ihvertfald før britexit, som vi stadig ikke ved om bliver en realitet-og den magt og ansvar dette indebærer..Tiden hvor vi var en Amerikansk yankee puddel må stoppe. Og dette betyder uden tvivl nødvendigheden af det fælles EU atomvåben projekt..Jeg går dog ud fra at det er i gang i hemmelighed? Alle andre konklusioner gør os ihvertfald blot til en total yankee puddel i hele EU..I alt fremtid og uden sikkerhed.

  Ville så afgjort også betyde rettigheden til ikke at tage imod flere flygtninge mv. ? Lad os indføre ateistisk indvandring kun som adgang til et statsborgerskab? Det er trods alt Danmarks u-officielle statsreligion? Og at indlemme mennesker der hader os og ikke deler kultur med os, kommer da så afgjort heller ikke til at gavne os noget i længden?

  Men som et rigt land skal vi naturligvis socialistisk hjælpe alle andre lande videre også..Og dette gøres bedst i deres hjemlande hvor man kan hjælpe lo for en her for samme pris.

 27. Af Allan Hansen

  -

  En lille sang om afmagt og håb, og hvor slemt det kan gå!
  “du fortæller mig, om alle disse “ting,, du vil gøre
  for mig (?) men jeg er ikke blind, og har gennemskuet hvad
  du har gang i!
  – Jeg træt af alle dine løgne og bedrag!
  Tro på dig selv,,,,,

  https://youtu.be/foEba5RQlOE

 28. Af Allan Hansen

  -

  Det første hug gør ondt – det sidste hug er dødbringende ,,,,,,,

  https://youtu.be/t45QGRSXS1I

 29. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “He who stands on tiptoe
  doesn’t stand firm.
  He who rushes ahead
  doesn’t go far.
  He who tries to shine
  dims his own light.
  He who defines himself
  can’t know who he really is.
  He who has power over others
  can’t empower himself.
  He who clings to his work
  will create nothing that endures.

  If you want to accord with the Tao,
  just do your job, then let go.”
  Lao Tzu, Tao Te Ching

  🙂

 30. Af jan ulrik friis

  -

  Når muslimer angriber hele den måde, hvorpå samfundet er opbygget, beskytter retssikkerheden udelukkende gerningsmændene.
  Menneskerettighederne, der oprindelig blev opfattet som et redskab imod diskrimination, har udviklet sig til en trojansk hest, et værktøj som islamister manipulerer med for at demontere sekularisme, ytringsfrihed og religionsfrihed i europæiske lande, et angreb hele den måde, hvorpå vores samfundet er opbygget,

  Merkel vil nu redder hele Afrika hele Mellemøsten fra sig selv, i den tro at flyttes alle islamister til os, følger krigen ikke med dem, selvfølgelig gør den det.

  Danmark under afvikling, vores land foræres nu bort til fremmede islamister der kun vil os det ondt, og nu går det hurtigt med nabolande som Sverige og Tyskland ligger Danmark meget ilde til, godhedsindustrien og venligboerne en “berigelse” i sig selv.
  Propaganda maskineriet, langskæggede flygtningebørn, knivstikkere- jihadister- våldtægsmænd over alt, godhedsindustrien overgår sig selv som en ren pengemaskine, ved først at udplyndrer folket, siden kommer den etniske udrensning!

 31. Af Allan Hansen

  -

  Clarion Project bringer i dag en video, der er
  så barbarisk, at jeg ikke engang vil bringe
  linket – svin og hunde!

 32. Af Allan Hansen

  -

  Den svenske skandale!

  Her:

  https://youtu.be/znN3Tm36Vt8

 33. Af Allan Hansen

  -

  John Kerry dummer sig igen – igen!

  Her er hvad han siger ( man tror det er løgn)
  ” Israel må enten blive “jødisk stat,, eller en demokratisk
  stat! Altså man kan ikke være en jødisk demokrat – det er
  enten eller.
  Det betyder så, at man ikke kan være kristen eller buddhistisk
  demokrat – det er enten eller!
  Vi venter blot på, at Kerry foreslår en tostatsløsning i USA
  – den ene halvdel til islamiskstat og resten til almindelige mennesker.
  Eller hvad med en tre statsløsning – der skal vel også være en “lille stat,,
  hvor jøder kan leve i fred? Eller hvad med en katolsk stat og en hindu stat?
  Manden er jo gal!!!

 34. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Allan Hansen
  Dine indlæg har dræbt debatten, og det er naturligvis helt legitimt , men hvad er formålet?

 35. Af Allan Hansen

  -

  Pero yo soy más rápido!

 36. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Dine indlæg har dræbt debatten, og det er naturligvis helt legitimt , men hvad er formålet?”

  Enig..Alt ævl uden emne realitet…

  ” Israel må enten blive “jødisk stat,, eller en demokratisk
  stat! ”

  En brillant kommentar fra Kerry endnu engang…Og naturligvis kan Israel ikke blive et ægte demokratisk stat før alle muslimerne de har smidt ud af deres eget land får lov at komme hjem, og stemme sig til magten over Israel..Israels vedvarende bygning af lande på vestbredden, tyveri af Gaza´s vand og bombninger af deres infrastrukturer , skoler , hospitaler og altid mod civile, skal have et resolut vestlig modsigelse..Vi skal ej heller ikke undgå at tænke på militær indgriben i Israel mod Netanyahu mv. til at få denne forbryder stat til at makke ret..

  Lad os håbe at 2017 bliver året hvor hele verden endelig begynder en økonomisk boykot mod forbryderstater som Israel og Schweiz..

 37. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Man kunne fx. også starte med at ulovliggøre zionisme i europa, registrere dette som terrorisme med deraf følgende fængselsstraffe, fulgt op af udvisning af landet, for Jøder mv. der støtter projektet her?

 38. Af Allan Hansen

  -

  http://politiken.dk/kultur/boger/art4746396/Hadets-logik

 39. Af jan ulrik friis

  -

  Snart igen tid Merkels nytårstale, vi husker sidste år, førte sig frem som en overkommandant i en KZ lejr, sendte sit eget folk til nedslagtning, som var det Rommels 7′ pazer division, tyskerne skal mand mod mand ud i en ren overlevelseskamp, meget vel ved vi hvad der også venter det danske folk forude, de svageste danske rammes først, fortrænges nu af godhedindustrien af den islamistiske migration, de svageste danskere igen igen bagerst i køen, dag for dag vil det blive mere og mere tydeligt at danskerne uønskede i eget land, denne islamistiske magtovertagelse kommer snigende, slår nu hård imod de fattigste de svageste danske bukker under først, islam har overtaget MSM, domineres nu af islams “fortræffeligheder”.
  Men de “onde” de “rasistiske” de “vantro” danske står kun ivejen for islamisterne deres lovede magtovertagelse.
  Dette mareridt af et islamistisk vanvid der hærger Danmark, intet andet end landsforræderi, kun at sammenligne med 40′ ernes Danmark.
  Hvem af os har mod til at hører på Merkel nytårstale dette år…… ikke jeg…..for mere elendighed er på vej, denne begejstring for de islamistiske banditter og organiserede bander – salafister – jihadister denne ganske terrorvirksomhed, deres hele familiesammenføring, det hele Afrika & Mellemøsten på vej, denne begrejstring at vi snart skal dø, denne begejstring deler jeg ikke!

 40. Af jan ulrik friis

  -

  ……Rommel den 7′ panzer division i filter cirka 17:45…….

Kommentarer er lukket.