En mangfoldighedsfestival, et juletræ og en krig i Gaza

Af Tom Jensen 138

Forleden måtte Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev efter ugers marmeladesnakken udenom beklage kommunens behandling af en jødisk zionistforening i forbindelse med en stort anlagt mangfoldighedsfestival på Nørrebro tidligere på året.

Festivalen, der skulle være selve sindbilledet på borgmesterens visioner om ”inklusion” og ”mangfoldighed”, viste sig at være anledning til nøjagtigt det modsatte. Ovenikøbet med borgmesterens egen kommunale forvaltning i den uskønneste af alle roller som intolerancens beskytter og den reelle mangfoldigheds fjende. Kommunen havde nemlig anbefalet zionistforeningen ikke at deltage i mangfoldighedsfestivalen – og slet ikke flage med det israelske flag, skulle man alligevel trods rådet vælge at være med. Mangfoldigheden og inklusionen i Københavns Kommune rakte nemlig ikke til at administrere det faktum, at muslimer og muslimske organisationer på en mangfoldighedsfestival kunne blive konfronteret med jøder og israelske flag. Det kunne risikere at gå helt galt.

Hvorfor man valgte ikke at reagere i forhold til de parter, fra hvem man frygtede aggressioner. Men tværtimod vendte sig mod den deltager, hvis blotte tilstedeværelse man åbenbart anså for en risiko i sig selv.

Dermed kom borgmesterens mangfoldighedsutopi til at dementere sig selv: Her i byen skal vi alle mødes! Undtagen dem, vi frygter kan blive udsat for ubehageligheder! De må hellere blive væk! Så dyrker vi andre mangfoldigheden imens…

Enhver kan sige sig selv, at dette er uholbart. Intet under at Anna Mee Allerslev til sidst, da hun stod skoleret i Borgerrepræsentationen, følte det nødvendigt at beklage.

Sagen er i sin principielle karakter vældigt illustrativ for en dobbeltmoralsk standard i forhold til tolerance og mangfoldighed, som tilsyneladende breder sig i det danske samfund i takt med, at forskellige etniske og religiøse grupper skal finde ud af at leve her sammen i nogenlunde fordragelighed.

Dobbeltstandarden opstår når folk eller grupper, som kræver den yderste tolerance af andre, i virkeligheden viser sig selv at være indbegrebet af intolerance.

Derfor også den voldsomme debat om juletræet i Kokkedal. Også denne affære er i bund og grund en lille sag, for mon ikke der bliver jul i rundt omkring i mange kokkedalske hjem alligevel? Men principielt er diskussionen om den muslimsk dominerede bestyrelses ageren ikke uinteressant. For netop ved at benytte beboerdemokratiet til dels at betale dyrt for afholdelsen af en muslimsk Eid-fest, dels samtidig at overtrumfe et mindretals ønske om at markere den kristne jul, kom flertallet i bestyrelsen til at afsløre sin inderlige dobbeltmoral – og intolerance.

Dansk Folkeparti og andre, der i mange år nu på forskellig vis har udtalt sig kritisk om den muslimske befolkningsgruppe i Danmark, kunne ikke have bedt om en bedre sag. Det er en ren vinder; her har de politisk korrekte og mange muslimske debattører i 15 år anklaget DFerne for at være småracister, intolerante, for at stigmatisere en bestemt befolkningsgruppe. Og se så, hvad der sker, når denne befolkningsgruppe selv får flertallet til at gennemtrumfe sine ønsker: Så lader man de etniske, kristne danskere smage intolerancens bitre medicin selv, gør man!

Væk med julen i Kokkedal, stor ståhej overalt. Mens Kristian Thulesen-Dahl og lignende formentlig slikker sig om munden ved tanken om de næste meningsmålinger.

Men kunne man så blot isolere denne udvikling til en mangfoldighedsfestival på Nørrebro og et juletræ i Kokkedal. Desværre synes det at være umuligt.

Forleden reagerede Israel – efter i årevis at have været udsat for tusindvis af raketangreb fra batterier opstillet inde i den Hamas-kontrollerede Gaza-stribe – med at slå igen og dræbe Hamas’ militære leder. Siden er konflikten eskaleret. Civile er blevet dræbt både i Israel og i Gaza. Og med eskalationen er debatten også begyndt at rase i Danmark om, hvad man skal mene om det hele. Om det er terrororganisationen Hamas, der er ansvarlig for situationen – herunder den ulykkelige tilstand, mange palæstinensere i Gaza befinder sig i. Eller om Israel og Netanyahu-regeringen har ansvaret.

Der er ingen grund til her at skjule, at jeg mener f.eks. USAs regering har ret: Pilen peger på Hamas. Israel må have ret til at forsvare sig. Men situationen er naturligvis dybt bekymrende for mange uskyldige mennesker på begge sider – både israelere og palæstinensere.

Længere ind i selve Gaza-debatten som sådan vil jeg ikke gå her. I stedet vil jeg vise, hvordan også begivenhederne i Mellemøsten har afsløret en forrygende dobbeltmoral hos folk, der kræver tolerance og rummelighed af andre.

Derfor drejer vi nu fokus over på en af de danskere, der i de senere dage har været mest aktive i Gaza-debatten – nemlig Fathi El-Abed, formand for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, aktiv SFer (herunder kandidat til Europa-Parlamentet i 2009) og under Muhammed-krisen Udenrigsministeriets danske udsending i Mellemøsten.

Det var CEPOS-chefjurist og Berlingske-blogger Jacob Mchangama, som forleden på facebook gjorde opmærksom på, at Fatih El-Abed også kan tælles med blandt dem, der kræver udstrakt tolerance af andre, forlanger at hammeren skal falde, når det ikke er tilfældet – men som, når intolerancen går den modsatte vej og rammer dem, man ikke kan lide, er parat til at tåle, ja, måske endda støtte selv det værste.

På facebook indledte Mchangama sit helt berettigede udfald mod Fathi El-Abed således:

”Har aldrig oplevet så kvalmende en gang hykleri og åbenlys støtte til anti-semitisme som Fathi El-Abed giver udtryk for på sin FB profil. Den 23. oktober kunne man læse følgende på Fahtis profil “JP blogger Firoozeh Bazrafkan er blevet dømt for racisme. FANTASTISK nyhed og en god start på dagen. Så mangler vi blot andre Islam/muslim hadere som Søren, Farshad, Pia, Lars m.fl. at blive dømt for deres racisme”.

Indlægget refererer tilbage til racismedommen mod JP-bloggeren, der også er billedkunstner og af iransk afstamning. Hun blev idømt en bøde på 8.000 kroner for på sin blog blandt andet at have skrevet, at ”…jeg er meget overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel.”

Det er denne dom, Fathi El-Abed altså jublede over – samtidig med ønsket om, at andre let genkendelige, fremtrædende politiske figurer i Danmark måtte blive dømt for det samme.

Ergo blev den udlægning endnu engang ført til torvs, at mange danske borgerlige politikere og debattører med DF i spidsen er en hoben racister og muslim-hadere, og at de skal standses – med loven i hånd. En holdning, der er blevet udtrykt mange gange især af VKO-blokkens modstandere siden dette politiske flertals etablering i 2001-11.

Det kan man mene om, hvad man vil. Det samme gælder holdningen til, om ret grove og firkantede ytringer som dem, Firoozeh Bazrafkan kom med, og som f.eks. også Lars Hedegaard tidligere har leveret, skal afstedkomme retslige skridt og bødestraf. Eller om ikke en fri samfundsdebat har den bedst med, at også den slags ytringer bliver imødegået af ord – ikke paragraffer?

Åbenbart ikke, hvis det står til Fathi El-Abed.

Men forleden skete der så en bemærkelsesværdig udvikling på Fathi El-Abeds facebook-væg.

Siden Israels drab på Hamas’ militære leder har Fathi El-Abed argumenteret stærkt kritisk mod Israel og landets toppolitikere i offentligheden. På TV. På facebook. Han er gået langt – f.eks. i en intens debat med sociologen Henrik Dahl, der havde kaldt Hamas-lederen for et ”legitimt mål”, hvor Fathi El-Abed svarede således: ”Legitimt mål Henrik Dahl?! Fordi Netanyahu siger det?!! Og hvad ved du om Al-Jaabari og i det hele taget om Palæstina?! Vil terrorister som Ehud Barak, Netanyahu, Lierbermann ikke også være legitime mål for den palæstinensiske modstandsbevægelse?! Vil du juble over deres død?!!”.

Andre gik imidlertid endnu videre. Som Jacob Mchangama yderligere gjorde opmærksom på, skrev en af Fathi El-Abeds facebook-venner, Chafa Ibraham, onsdag aften følgende i en debattråd på El-Abeds profil:

“Trist at hitler ikke udryd alle zihonister inden han begik selvmord. Hvor gøre det mig ondt at hele verden holdet kæft. Men jeg er sikker på at alle der holdet kæft nok skal få det tilbage på den ene eller anden måde.” ….. “Ja jeg hyldet hitler for hans folkemord. De fortjener mere end mord når de myrder på samme måde”.

Et lignende budskab gentager den pågældende flere andre gange i diverse tråde. Nu skulle man tro at en skolet debattør som Fathi El-Abed, der altså glædede sig over racisme-dommen mod Firoozeh Bazrafkan, og som finder at det samme burde overgå en stribe danske politikere, ville slå hårdt ned på dette voldsomme eksempel på antisemitisk jødehad. Men nej. I stedet svarede El-Abed:

“Chafa…giv den/dem hele armen. Sådan som tingene er nu er det full scale krig. Og krigen udkæmpes – demokratisk vel at mærke – også herhjem. Den pro Israel lobby ved endnu ikke hvad der rammer den”.

Siden, da kritikken rejste sig, følte Fathi El-Abed sig kaldet til at tage afstand fra nogle af ytringerne. Men da var skaden ligesom sket.

Mchangama kaldte som nævnt Fathi El-Abeds ageren for ”hykleri”. Det er vist ikke for meget sagt. Under alle omstændigheder er det endnu et eksempel på, at mennesker, som kræver tolerance, tålsomhed og mangfoldighed i den ene retning, og fordømmelse og bøder hvis det modsatte er tilfældet, er villig til at tåle selv det værste, når målet for uhyrlighederne er dem, man ikke kan lide.

Og uhyrlighederne pibler i det hele taget frem i diskussionen om Gaza – udsagn, der får de fleste udfald mod muslimer fra selv yderligtgående højrekredse til at blegne. Der har eksempelvis været posteret grove indlæg på en facebookside til støtte for en march for Gaza til Rådhuspladsen 22. november – indlæg der vidner om et massivt had mod jøder og Israel hos nogle her i Danmark.

En Gwan Mohammed Baker skriver f.eks. følgende, der positivt opfattet som minimum må anses for tvetydigt i forhold til Holocaust:

”Hvis jeg ville havde jeg dræbt alle jøderne, men jeg valgte og lade nogen af dem leve så verden kunne se hvorfor jeg dræbte dem !”
– Adolf Hitler
-Honestly??? KLOGE ORD…”

En anden, Mohammed Qadoura, skriver:

”De danske medier burde lære noget af det her og dække over vigtige begivenheder, oplyse folk, istedet for at blive ved med at skjule hvad verdens største kriminelle USA + ISRAEL, gør lige pt. mod GAZA. De hjernevasker folk og får d til at lyde som om de er for demokrati, men deres handlinger viser det modsatte. Og igen viser de deres sande ansigt. FRED FOR GAZA OG UD MED ISRAEL, fra verdens kortet, fra jorden, fra universet osv..de skal bare væk”.

Endnu værre indlæg synes at være blevet slettet på tråden, hvorefter det næsten kan synes som om man møder den rene, skære pragmatisme, når man når frem til den fremtrædende debattør og tidligere folketingskandidat for Enhedslisten, Asmaa Abdol-Hamid, som på sin facebookside blot konstaterer:

”Zioniststaten Israel har i over 60 år vist, at de er en terrorstat – og terror kan og vil jeg ikke tolerere. Jeg nægter at anerkende en terrorstat!”.

Hvad kan vi lære af alt det? Ja, for det første måske, at Københavns Kommune sikkert får endnu sværere ved at tøjle idealerne om inklusion og tolerance, næste gang man inviterer både zionister og muslimer til mangfoldighedsfestival på Nørrebro – hvad man vel efter borgmesterens beklagelse forleden må formode, at man gør.

For det andet, at såvel sagen om mangfoldighedsfestivalen, juletræet i Kokkedal og nu debatten om Gaza viser, hvordan man i tolerancens navn skal vare sig for at kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Og at intolerance dækket af tolerancens politisk korrekte fernis er noget af det værste. Ikke mindst når denne fernis krakelerer og hykleriet åbenbares. Måske det i bedste fald kan være en konklusion, der kan vække til eftertanke. Hos integrationsborgmestre, boligforeningsbestyrelser, dansk-palæstinensere. Og naturligvis også gerne hos andre.

FØLG MIG PÅ FACEBOOK

FØLG MIG PÅ TWITTER

138 kommentarer RSS

 1. Af Tom Jensen

  -

  @ Helge Olsen

  Læs mine opfølgende indlæg i kommentarsporet herover. Mvh Tom

 2. Af Jens Poulsen

  -

  Fathi El-Abeds dobbelte standard

  Fathi El-Abed har kun et formål: at puste til ilden hver gang han får en chance for det. Han angriber alt og alle i sin selvbestaltede rolle som national talsmand for de herboende palæstinensere, men når han mødes med kritik trækker han straks offerkortet eller § 266b (racismeparagraffen) som trold af en æske. Når man ser på den hadefulde anti-jødiske debat på Fathi El-Abeds væg må man bare håbe, at der snart kommer en mulighed for, at alle disse utilpassede mennesker kan rejse hjem og få det samfund, som de åbenbart drømmer om under Hamas og Islams beskyttende paraply.

 3. Af Axel Eriksen

  -

  @ Peter Kocsis!

  Du er tilsyneladende bosat i Danmark – men ved ikke meget om dansk historie!

  Skal danskerne kræve Halland, Skåne og Blekinge tilbage – det gamle “Østdanmark” – der i mere end 6 århundreder var ærkedanske – men nu med 3 århundreders “svenskifisering” bliver betragtet som gamle svenske områder – naturligvis med den modifikation at i den gamle danske hovedby for landsdelene – Malmø – er muslimerne et fremtrædende element. Skal vi kræve de områder tilbage? Uanset ja eller nej: Så DOKUMENTATION!!

  Hvad med Sydslesvig, der siden år 1.000 var ærkedansk – men så gradvis blev overtaget af tyskere. Skal vi kræve det område tilbage? Uanset ja eller nej: Så DOKUMENTATION!!

 4. Af Jan Jørgensen

  -

  peter kocis, nej, det gør jeg ikke, altså indrømmer at Israel er opstået på baggrund af folkedrab og fordrivelse.
  Hvor tyrkiske stammer selv er blevet fordrevet og har fordrevet, så er jøderne arabiske stammer, som har udviklet sig kulturelt anderledes, end forbryderne, der omgiver dem.
  Kan du eksempelvis udpege nogen, der er fordrevne? Nogen, der er udryddet? Nej!
  Liebermann kan foreslå det, han vil, men det vedrører ikke mit syn på begrebet ”hate crime”, dvs. islam.
  Det er akkurat ligegyldigt, hvad mine sætninger er semantisk set, for Israel er håbet om, at den arabiske verden enten kan indtræde i en demokratisk tilstand, eller skrubbe ad h. til. Kun hvis der sker en forandring af det had, der brænder en muslim op indefra og ud over alle i deres nærhed, da kan man begynde at tale om at overlade en stats ansvar på noget så latterligt, som palæstinensere.
  Du skriver: ”Et stat, der bedriver konstant aggression imod et andet folk, kan selvfølgelig ikke siges at forsvare sig imod samme”. Så mangler vi bare at blive enige om, hvem der har retten til jødernes land.
  Israel bedriver sikkerhedspolitik, og dine beskyldninger om, at Israel er en besættelsesmagt, at Israel øver terror, er uhyrlige.
  Men sådan har du det jo med mig, og mine meninger.
  Muslimer har en lang historie med at nasse på verden. I mine øjne er islam ”hate crime”.
  Derfor, når du skriver: ”Men hvad angår civile tab en fakta det, at det udelukkende er Israel ,der har ansvaret for de civile tab på BEGGE sider ,fordi hele konflikten udelukkende skyldes Israels zionistiske politik”.
  Ha, ha!
  Onde muslimer dræbes. Og jeg er ked af, at der også er civile tab. Det er jeg ked af. Men jeg kan ikke se at det er jødiske indvandres skyld, at de flytter hjem.
  Israel er jødernes land.
  De har bare været ude, og de kriminelle og udemokratiske muslimer har hærget menneskelige relationer i området siden da.
  Det er beklageligt.

 5. Af Hans Andersen

  -

  @Helge Olsen
  Islamofobiske(sygelig angst for islam) Mon de kristne armeerne som tyrkerne udryddede i forrige århundrede også led af islamofobi? Nu er virkeligheden jo tit ikke særlig smuk, så prøver man med nysprog ghetto bliver til udsat boligområde kriminelle bøller til utilpassede unge, religiøse fanatikere til hellige krigere etc.
  Men beskrivelsen ændre jo ikke virkeligheden:-)

 6. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  1500 læsere af TJs debat-oplæg. Javel, men hvad så med kommentarerne??? Læses de enkelte kommentarer af bare 2-300 i snit???

 7. Af Ole Brockdorff

  -

  Preben Jensen@

  Min gode bekendt i medieverdenen har ikke kunnet give mig noget tal på, hvor mange af kommentarerne der læses af de omkring 1500 unikke læsere, men det kunne chefredaktør Tom Jensen måske kaste lys over ved lejlighed, hvis Berlingske da ellers har nogle professionelle målinger.

 8. Af peter kocsis

  -

  Jan Jørgensen

  “Kan du eksempelvis udpege nogen, der er fordrevne? Nogen, der er udryddet? Nej!”

  Her er dokumentation for palæstinensere fordrevet og massakrerede 1948 af zionisterne:

  “When the Haganah went on the defensive, between April and July, a further 250,000 to 300,000 Palestinian Arabs left or were expelled, mainly from the towns of Haifa, Tiberias, Beit-Shean, Safed, Jaffa and Acre, which lost more than 90 percent of their Arab inhabitants.[23] Expulsions took place in many towns and villages, particularly along the Tel-Aviv-Jerusalem road[24] and in Eastern Galilee.[25] About 50,000-70,000 inhabitants of Lydda and Ramle were expelled towards Ramallah by the Israel Defence Force during Operation Danny,[26] and most others during operations of the IDF in its rear areas.[27] During Operation Dekel, the Arabs of Nazareth and South Galilee were allowed to remain in their homes.[28] Today they form the core of the Arab Israeli population. From October to November 1948, the IDF launched Operation Yoav to remove Egyptian forces from the Negev and Operation Hiram to remove the Arab Liberation Army from North Galilee during which at least nine events named massacres of Arabs were carried out by IDF soldiers.[29] These events generated an exodus of 200,000 to 220,000 Palestinian Arabs. Here, Arabs fled fearing atrocities or were expelled if they had not fled.[30] ”

  wiki

  Fordrevne palæstinesere i 1967:

  “As a result of the Nakba, around 280,000 to 325,000 Palestinians fled[32] the territories won in the Six-Day War by Israel, including the demolished Palestinian villages of Imwas, Yalo, Bayt Nuba, Surit, Beit Awwa, Beit Mirsem, Shuyukh, Jiftlik, Agarith and Huseirat, and the “emptying” of the refugee camps of ?Aqabat Jabr and ?Ein Sul??n.[33][34]”

  wiki

  “Kun hvis der sker en forandring af det had, der brænder en muslim op indefra og ud over alle i deres nærhed, da kan man begynde at tale om at overlade en stats ansvar på noget så
  på noget så latterligt, som palæstinensere.”

  Jødiske toprabbier på statsstøttede skoler opfordrer til mord på palæstinesiske babyer:

  “This summer, Yosef Elitzur and Yitzhak Shapira, who head an influential seminary in the West Bank settlement of Yitzhar, published The King’s Torah, a 230-page guide to how Jews should treat non-Jews.

  The two rabbis concluded that Jews were obligated to kill anyone who posed a danger, immediate or potential, to the Jewish people, and implied that all Palestinians were to be considered a threat. On these grounds, the pair justified killing Palestinian civilians and even their babies.”

  counterpunch

  Og her er så hvad Israels tidligere overrabbiner og lederen af regeringspartiet Shas, Ovadia Yosef, mener om dig:

  “Goyim [non-Jews] were born only to serve us.” Explaining why God allowed non-Jews long lives, he added: “Imagine that your donkey would die, you’d lose your income. [The donkey] is your servant. … That’s why he [the gentile] gets a long life, to work well for the Jew.”

  dine venner betragter dig som et æsel, der er skabt til at tjene jøder.

  “Israel bedriver sikkerhedspolitik, og dine beskyldninger om, at Israel er en besættelsesmagt, at Israel øver terror, er uhyrlige.”

  det er imponerende at du ved bedre end FN´s sikkerhedsråd, der i bl a i resolution 242 i klartekst kræver at:

  “(i) Withdrawal of Israel armed forces from territories occupied in the recent conflict;”

  wiki

  “Occupied” er et engelsk, og betyder ” besat” . eftersom disse opråder stadigvæk er besatte , idet Israel som sædvanlig, som et typisk slyngelstat, ikke efterkommer FN resolutioner, er Israel selvfølgelig en besættelsesmagt. Desuden er bosættelserne i de okkuperede område ulovlige, stadig ifølge FN.
  Israel er jødernes land.

  “De har bare været ude, og de kriminelle og udemokratiske muslimer har hærget menneskelige relationer i området siden da.”

  Dette er ikke tilfældet. Mikrobiologiske undersøgelser viser,at de nuværende palæstinensere er efterkommere af jøder, der altid har boet i området og som omvendte sig til Islam eller kristendom, dvs disse har selvfølgelig meget mere ret til området, end de jøder fra Rusland eller Usa, der nu kommer ind med 4 toget:

  “Cold Spring Harbor, New York–As fighting continues in the Middle East, a new genetic study shows that many Arabs and Jews are closely related. More than 70% of Jewish men and half of the Arab men whose DNA was studied inherited their Y chromosomes from the same paternal ancestors who lived in the region within the last few thousand years.

  The results match historical accounts that Moslem Arabs are descended from Christians and Jews who lived in the southern Levant, a region that includes Israel and the Sinai. They were descendants of a core population that lived in the area since prehistoric times. And in a recent study of 1371 men from around the world, geneticist Michael Hammer from the University of Arizona in Tucson found that the Y chromosome in Middle Eastern Arabs was almost indistinguishable from that of Jews.”

  Science now

 9. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  EN MULIG LØSNING…….?

  Der er oceaner af plads og millioner af næsten mennesketomme kvadratkilometer i den arabiske verden. Hvorfor i alverden tillader de arabiske lande ikke at palæstinenserne flytter ind i disse områder? Så var problemerne løst, og freden kunne indfinde sig.

  Det som gennem 50 år er brugt på stridigheder og krig, kunne have finansieret et stort hus, en stor have, en stor bil samt masser af mad, klæder og velfærd til hver eneste palæstinenser.

  Pengene som oliestaterne og andre har brugt på vold og krig, har åbenbart været dårligt anvendt.

  Hvorfor ikke fra nu af lade palæstinenserne fordele sig og slå sig ned rundt om i de over 50 forskellige arabiske-muslimske områder?

 10. Af kim Olsen

  -

  Preben

  Fordi ingen i den arabiske verden gider have noget med palæstinenserne at gøre. De er nyttige idioter i relation til Israel hvor de tager skraldet på vegne af den arabiske verden.

  Det muslimske brodersind rækker ikke til at skabe bedre forhold i f.eks. Gaza striben.

  Iran leverer gerne våben til proxy kampen mod staten Israel og kører Hamas som marionetdukker.

  Derfor!

 11. Af Karin Bennedsen

  -

  Det er en forbistring, at det efterhånden er lykkedes antimuslimer og zionisterne at sætte lighedstegn mellem kritik af staten Israel og antisemitisme.

  De to ting har jo ikke nødvendigvis noget med hinanden at gøre, og det er skuffende, at Tom Jensen åbenbart også er faldet i den grøft.

  Mangfoldighedsfestivalen i Rantzausgade:

  http://2200n.dk/2012/10/24/zionister-flagede-ved-mangfoldighedsfestival/

  Så længe man fra vestlige lande, især USA, acceptere og retfærdiggør Israels asymetriske straffeaktioner overfor palæstinenserne (og tidligere libaneserne), bliver der aldrig fred imellem Israel og palæstinenserne.

 12. Af kim Olsen

  -

  Det er en forbistring, at man ikke kan kan udtrykke støtte til Israel uden at blive sat i bås med zionister og antimuslimer.

 13. Af Axel Eriksen

  -

  @ kim Olsen!

  Helt enig! At visse personer med kraftige øjenfejl -tydelig venstreskelen – ikke kan se, at nogle små israelske flag ved en bod er mindre provokerende end store palistinænsiske bannere svunget rundt i en “mangfoldighedsdans”!

  Men det er vist ikke en øjenlæge – men en hjernekirurg – der burde træde til her!!

 14. Af Jan Jørgensen

  -

  peter kocis, din argumentation bygger på en GRUNDLÆGGENDE fejl. Det Osmanniske rige blev opløst efter 1. verdenskrig, og fakta er at det nuværende Jordan sammen med det nuværende Israel samt Gaza og Vestbred var Britisk mandatområde. Begrebet Palæstinenser kommer af romernes betegnelse ”Phillistine”, som er betegnelsen for et folk, eller stamme, der IKKE er arabisk. Dette mandatområde havde ikke nogen opdeling mellem såkaldte palæstinensere og jordanere. Det er en betegnelse, der er opstået senere.
  Araberne i mandatområdet er ALLE samme folk, arabere. Da Israel dannes i 1948 flygter cirka 700.000 arabere ud af jødiske kontrollerede områder, MEN cirka 600.000 jøder flygter fra forfølgelser UD af arabiske områder. Der sker en udskiftning.
  Nu er jøderne i Israel jo ikke lagt for had, fordi di kommer fra et arabisk land. Det er derimod de arabere, der er flygtet UD af de jødiske kontrollerede områder.
  De arabere er aldrig accepterede i de omgivende områder, det til trods for, de er brødre og landsmænd.
  Og de er ikke accepteret, fordi man vil bruge menneskeskæbner som gidsler i en hade- og smædekampagne mod staten Israel.
  Alle ”Palæstinenserne” bor hjemme i eget geografiske land. De vil blot ikke acceptere jøder og Israel.
  Og så er vi ved juletræet. De Arabere, der bekender sig til islam, de vil jo heller ikke accepterer vores demokrati og vores religion.
  Hver er jeg så ved min holdning til muslimer: Hvorfor i alverden skulle jeg indrømme dem ret til og mulighed for at få bedre betingelser for at krænke mig?
  Du skriver: ”Jødiske toprabbier på statsstøttede skoler opfordrer til mord på palæstinesiske babyer”. Hold op hvor det er morsomt!
  Peter, den må du lige smide et link på.
  Jeg har siddet i går og set you tube klip fra konflikten i mellemøsten, gamle films fra nyhedsudsendelser. Alt, jeg ser, det er unge mennesker, ældre mennesker, der på mig virker bekendte. Her i København har vi samme type personligheder, narcissistiske personligheder, svigtede emotionelt i barndommen, fyldt med islams had mod alt, der ikke er godkendt til at udgå fra dem selv.
  Peter, det er beklageligt at det går ud over børn og deres familier, MEN det er mit indtryk at volden avles systematisk i den arabiske verden. Det startede med islam og det slutter også, når Mekka er fjernet fra landkortet og der kommer frihed og familieværdier ind i stedet for den syge moral, islam er.
  Vi er HELT enige i, at arabere og jøder er af samme befolkningsmæssige pulje, at de alle er arabere på en måde. Men min pointe er, jeg hylder demokrati, og i lighed med nazistyret i Tyskland, så ser jeg gerne islam nedkæmpet med militær magt. I det lys er jeg ikke til sinds at have sympati for et ækelt og modbydeligt nazilignende islamisk styre.

 15. Af Karin Bennedsen

  -

  Hentet fra en artikel i Berlingske.dk:

  http://www.b.dk/nationalt/kommunen-fraraadede-joedisk-forening-at-flage

  “Københavnske jøder blev af kommunen opfordret til ikke at vise det israelske flag under Nørrebros mangfoldighedsfestival.”

  Forkert! Dansk Zionistforbund blev af kommunen….. Zionisterne er vel ikke repræsentanter for alle jøder i Københavns kommune?

  “Hun (Malgorzata H. Hansen, red.) var repræsentant for den jødiske forening til møderne, hvor man sammen med kommunen planlagde, hvordan »Smag Verden – Mangfoldighedsfest« skulle løbe af stablen.”

  Hvorfor skriver man ‘den jødiske forening’ i stedet for den zionistiske forening, for det var jo den hun repræsenterede.

  “Baggrunden for opfordringen var, at Københavns Kommune frygtede, at det kunne komme til sammenstød mellem den jødiske forening og muslimske og venstreradikale grupperinger, da det blev kendt, at israelerne ønskede at deltage.”

  Heller ikke her skriver man den zioistiske forening og hvor mange af medlemmerne at denne forening er israelere, altså borgere i Israel og har de mon dobbelt statsborgerskab?

  Alt i alt, så nævnes Dansk Zionistforbund kun een gang i hele den artikel, der handler om zionisternes deltagelse i Mangfoldighedsfestivalen.

  Hvorfor nedtoner man fra Berlingskes (og Tom Jensens)side det faktum, at det ikke var jøder i al almindelighed, man fra kommunens side opfordrede til ikke at flage alt for aktivt, men derimod Dansk Zionistforbund, og hvis man klikker sig ind på linket i min forrige kommentar, kan man se, hvordan zionisterne mener de bør flage til fordel for Israel.

 16. Af Axel Eriksen

  -

  @ kim Olsen!

  Med dit svar til Preben rammer du sømmet helt på hovedet!

  Preben siger dog, hvad alle forstandige burde tænke: Hvorfor ikke give dem “husrum” hos jer? Vi har masser af jord (sand) til rådighed – kom dog her!

  Den arabiske ørken, Sinai ørkenen, de nordafikanske ørkener. Masser af land til rådighed!

  Modargumentet vil så lyde: Jamen, det er jo ørkner -men når man kan bore sig til oliekilder i de områder, så kan man også bore sig til vand. Israel fovandlede Negev-ørkenen til brugbart landbrugsland ved brug af kunstvanding – dog hjulpet af Jordan-floden – men intet er teknisk umuligt – hvis man vil det!

  Men det vil de arabiske/muslimske stater ikke. Som du skriver det muslimske jødehad skal holdes i kog -og hvad er bedst dertil: Hold dem i flygtningelejrene!

  Endvidere er palistinænserne jo ikke de helt mest integrebare i de samfund, hvor de søger “økonomisk asyl”. Måske har man også læst den lektie i de arabiske lande, hvor en eventuel palistinænsisk bosættelse egentlig havde sin berettigelse!

 17. Af Niels Poulsen

  -

  @Karin Bennedsen

  Det er et mærkeligt mangfoldighedsbegreb, du og Anna Mee Allerslev har, hullet som en schweizerost som det er. Smagen sidder i hullerne, som man siger. Alle jøder har lov til at flage med nationalstaten Israels flag, undtagen dem som støtter nationalstaten Israels eksistens. Goddag mand økseskaft.

 18. Af Axel Eriksen

  -

  Ved nærmere gennemlæsning af de sidste indlæg her på bloggen må jeg beklage, at jeg har skrevet: “palistinænser” – hvor der retteligt burde have stået: “palæstinenser”.

  Jeg håber alligevel, at meningen har været helt klar!

 19. Af peter kocsis

  -

  Jan Jørgensen

  “Det startede med islam og det slutter også, når Mekka er fjernet fra landkortet ”

  Du siger fuldstændigt det samme, bare med omvendt fortegn, som den antisemit Tom Jensen citerer:

  ” UD MED ISRAEL, fra verdens kortet, fra jorden, fra universet osv..de skal bare væk”.”

  så nå du selv skriver at:

  “Kun hvis der sker en forandring af det had, der brænder en muslim op indefra og ud over alle i deres nærhed”

  så hvad er egentlig forskel på dig der vil have Mekka fjernet fra verdenskortet og en antisemit der vil have Israel fjernet?

  “Vi er HELT enige i, at arabere og jøder er af samme befolkningsmæssige pulje, at de alle er arabere på en måde.”

  Du misforstår. De videnskabelige undersøgelser peger ikke på at jøder og arabere tilhører samme pulje, men at jøder og palæstinensere tilhører same pulje,i modsætning til arabere.
  Palæstineserne er genetisk set jøder,der har omvendt sig til kristendommen eller islam.

  “Nu er jøderne i Israel jo ikke lagt for had, fordi di kommer fra et arabisk land. Det er derimod de arabere, der er flygtet UD af de jødiske kontrollerede områder.
  De arabere er aldrig accepterede i de omgivende områder, det til trods for, de er brødre og landsmænd.”

  Palæstinenserne er ikke “broderfolk” eller ” landsmænd” til de omgivende landes arabiske befolkning og har heller ikke disses klanstruktur, taler blot samme sprog. De er tværtimod jødernes “broderfolk” ,genetisk set. Endvidere kan det da ikke være de forjagne palæstinesenes skyld, at de ikke bliver behandlet ordentligt af nabofolkene.

  “Alle ”Palæstinenserne” bor hjemme i eget geografiske land. ”

  Netop ikke, de fleste er fordrevet af Israel 1948 og 1967. Deres eget geografiske land er der, og kun der, hvor de blev fordrevet fra, og hvortil de den dag i dag kan bevise ejendomsret ved hjælp af deres legalt gyldigt udfærdigede skøder på de ejendomme, huse og jorder som Israel har røvet fra dem.

  Din argumentation svarer omtrent til at Danmark i 1945 skulle have givet permanet opholdstilladelse til alle de fra østen flygtende tyskere, med dem begrundelse at vi var tyskernes broderfolk og landsmænd og disse tyskere nu var kommet hjem. .

  “Da Israel dannes i 1948 flygter cirka 700.000 arabere ud af jødiske kontrollerede områder, MEN cirka 600.000 jøder flygter fra forfølgelser UD af arabiske områder. Der sker en udskiftning.”

  Denne ligestilling mellem 2 forskellige fænomener er absurd.
  Jeg kan ikke se hvorfor ,det skal gå ud over de fordrevne palæstineserne, at jøder fra andre områder er blevet fordrevet? din argumentation svarer til, at tyskerne i 1945 havde fordrevet danskerne og bosat de flygtende tyskere i landet med det argument, at russerne fordrev tyskerne fra Polen.
  Desuden har ingen af de jødiske fordrevne krævet at vende tilbage, medens alle palæstinesere kræver det.

  “Og så er vi ved juletræet. De Arabere, der bekender sig til islam, de vil jo heller ikke accepterer vores demokrati og vores religion.”

  Beslutningen on juletræet er netop taget efter en fuldstændig demokratisk afstemning i en fuldstændig demokratisk beboerforening. hvor ved du forøvrigt fra at de beboerforenigens flertal er ” arabere”? Iøvrigt har juletræer intet med den kristne religion at gøre ,men er en meningsløs borgerlig sentimental skik indført fra tyskland for 150 år siden.
  Desuden kan jeg oplyse at mine muslimske bekendte køber juletræ ,fordi deres børn vil have det.

 20. Af peter kocsis

  -

  Jan Jørgensen

  “Du skriver: ”Jødiske toprabbier på statsstøttede skoler opfordrer til mord på palæstinesiske babyer”. Hold op hvor det er morsomt!
  Peter, den må du lige smide et link på.”

  Du har et noget selektivt forhold til racistisk had- den jødiske version er ” morsomt” mens det arabiske er verdens undergang.
  linket:
  http://www.counterpunch.org/2010/12/10/israel-s-racist-rabbis/

 21. Af Jan Jørgensen

  -

  peter kocis, om palæstinenserne er den ene eller anden stamme i et område, som er indbefattet i det Britiske mandatområde, er faktisk komplet ligegyldigt. Hvis muslimer kan være fælles om folkedrab for at overtage andres lande, så kan de også ligge, som de har redt, når sagerne bliver bragt i orden igen.
  Det forekommer mig, at det er mere væsentligt at ødelægge en verdensomspændende religion, end det er at genoprette skøder på jorden i Israel.
  Der er ikke et land i Mellemøsten, der ikke har flere stammer eller folkeslag, som på en eller anden måde kun har islam til fælles. Så hvad er der så så vigtigt, når det drejer sig om palæstinensere i det landområde, der blev tilbage af det Britiske mandatområde? Israel tog det land, der var helligt for dem. Og Palæstinenserne har mere til fælles med muslimer i Jordan. Området fungerede ikke for de, der ikke kunne have jøderne som naboer, og det fungerede heller ikke for jøderne. Der skete en bytning af folk i områderne. De ledige områder passer jo med de, der flygtede.
  Jøderne er under alle omstændigheder på illegitim vis fordrevet i flere omgange. Nu fik de deres eget hellige land tilbage.
  Jeg kan lige så lidt se de relevante i, at det vedkommer jøder, at der bor et fremmed element i deres land. Sorry! Siden du har så travlt, hvor er din stemme henne, når det gælder Tyrkiet som statsdannelse. Nej for her var det islam, der vandt. Og så længe det bare er det rigtige, så er det jo fint nok.
  Men der er forskel. Mens Israel er blevet et demokrati, og et land, der respekterer menneskerettigheder, så er palæstinenserne ikke lige det folk, man ønsker som samfundsmodel.
  Ligeså vel som at islam har bredt sig gennem tvang og undertrykkelse, så er dette magt for at holde undertrykkerne ude, der har sikret Israel. Så kan det godt være palæstinenserne bare er ”muslimske jøder”, men hvis festen er lukket, så er det det.
  Man kan diskutere, og det bare var to ligegyldige alliancer, der kæmpede mod hinanden i 2. Verdenskrig. Er det bare to ligegyldige ønsker om gensidig ødelæggelse, når man udtrykker håbet om modpartens mag som ophørt?
  Jeg synes at der et den ekstremt vigtige forskel, at islam er et restriktivt, repressivt, udemokratisk og voldeligt system.
  Så jeg synes ikke det ensidigt er så enkelt, om hvorvidt aksemagterne vandt, eller de allierede vandt.
  Dit link gider jeg ikke se. Jeg læser heller ikke ”Arbejderen” eller ”Information”. Gider ikke…..

 22. Af Jan Jørgensen

  -

  Juletræet peter kocis, ja så har jeg ikke sagt noget om flertallets herkomst.
  Men jeg har konstateret, at man godt kan tage, men ikke give.
  Og så er vi jo der, hvor palæstinenserne skulle have øsnket sig en hvid jul, med gaver og fællesskab med jøder og kristne.
  Der var de blevet budt velkomne, men hos meningsfællerne i de muslimske lande, der bliver man skidt på.
  Det er det, vi ser i Kokkedal, ikke andet, ikke flertal eller herkomst, men på noget DANSK, som mangler i Kokkedal i år.

 23. Af peter kocsis

  -

  jan Jørgensen

  “Dit link gider jeg ikke se”

  Hvorfor spurgte du så efter det?

  I forbifarten: Jødiske rabbier kræver, at tilfangetagne arabere skal bruges til medicinske eksperimenter:

  “Dov Lior, Chief Rabbi of Hebron and Kiryat Arba in the southern West Bank and head of the “Council of Rabbis of Judea and Samaria” issued a religious edict saying “a thousand non-Jewish lives are not worth a Jew’s fingernail”[68][69][70] and stated that captured Arab terrorists could be used to conduct medical experiments,[71] and also ruled that Jewish Law forbids employing Arabs or renting homes to them.[72][73]”

  Hvad er egentlig forskelle på disse rabbier og Dr Mengele?

  “peter kocis, om palæstinenserne er den ene eller anden stamme i et område, som er indbefattet i det Britiske mandatområde, er faktisk komplet ligegyldigt. Hvis muslimer kan være fælles om folkedrab for at overtage andres lande, så kan de også ligge, som de har redt, når sagerne bliver bragt i orden igen.”

  aha, du går altså ind for kollektiv afstraffelse?
  Du mener altså at fordi nogle muslimer et sted begår “folkedrab”, så skal muslimerne i andre lande undgælde for det, i dette tilfælde palæstineserne? Dette svarer fuldstændigt til den antisemitiske logik der går ud, at hvis jøder massakrerer palæstinesere i Gaza, så er det også tilladt at angribe synagoger og jødiske skoler i f eks København.
  Jeg har faktisk svært ved at se, på hvilken måder dine holdninger adskiller sig fra de fanatiske muslimers, du har så travlt med at kritisere.
  og selvom vi accepterer din præmisser om kollektiv afstraffelse, nemlig at det er retfærdigt at uskyldige muslimer bliver straffet
  for noget andre muslimer har gjort, så halter din ligning alligevel.
  Sagen er nemlig den, at en stor procentdel af de i 1948 og 1967 af zionisterne massakrerede og fordrevne palæstinesere ikke er muslimer men KRISTNE!
  Så ifølge hvilken logik synes du det er rimeligt,at jøderne lader kristne undgælde for, hvad muslimer har bedrevet andetsteds?

  “Så hvad er der så så vigtigt, når det drejer sig om palæstinensere i det landområde, der blev tilbage af det Britiske mandatområde? Israel tog det land, der var helligt for dem. ”

  Du mener at bare hvis en eller anden tilfældig religiøs gruppe erklærer ,at et land er “hellig” for dem så har de lov til at fordrive de oprindlige indbyggere og tage landet i besiddelse?

  “Jøderne er under alle omstændigheder på illegitim vis fordrevet i flere omgange. Nu fik de deres eget hellige land tilbage.”

  Hvis du mener altså,at jøderne har krav på et land af den grund, at de blev fordrevet ud af 2000 år siden, samtidigt med, at palætineserne der har boet de 2000 år længere og kun blev fordrevet for 60 år siden fra samme land, ingen ret dertil? Du mener åbenbart det fuldstændigt absurde,at jo længere siden ens forfædre blev fordrevet,desto mere ret har efterkommerne til området?
  Men så vil må jeg spørge dig om noget. Jeg stammer selv fra de såkaldte sefardiske jøder, der blev fordrevet år 1494 af de katolske spaniere. Du mener altså ,at det nu giver mig og de andre sefardiske jøder ret til at starte krige imod spanierne, jage dem ud og erobre landet, det øjeblik vi får lyst? eller mener du, at de 600 år ,vi har været fordrevet ,endnu ikke har været lang tid nok ,til vi kan flytte hjem?

  “Men der er forskel. Mens Israel er blevet et demokrati, og et land, der respekterer menneskerettigheder,”

  Som før sagt, en demokrati i vestlig forstand er Israel ikke, og som en apartheitnation respekterer landet selvfølgelig ikke menneskettighederne for ikke- jøder. Og dette er ikke bare noget som de aviser du ikke gider læse siger,men det siger såmænd en tildligere Israelsk forsvarsminister fra Likud:

  “Former Likud MK and Minister of Defense Moshe Arens has criticized the treatment of minorities in Israel, saying that they did not bear the full obligation of Israeli citizenship, nor were they extended the full privileges of citizenship.[1”

  “Det er det, vi ser i Kokkedal, ikke andet, ikke flertal eller herkomst, men på noget DANSK, som mangler i Kokkedal i år.”

  jeg kender også mange danskere der ikke gider have juletræ…

  “Siden du har så travlt, hvor er din stemme henne, når det gælder Tyrkiet som statsdannelse. Nej for her var det islam, der vandt. Og så længe det bare er det rigtige, så er det jo fint nok.”

  jeg forstår ikke hvad du mener med din snak om Tyrkiet?

 24. Af lennart hansen

  -

  1: Så fik vi Mellemøst-konflikten ind i Danmark. DETTE MÅTTE IKKE SKE!
  Hvem ved om vi snart vil se bomber, som i Malmø, når bander og klaner bekæmper hinanden. Der er jo kommet rigeligt med knive nu næsten hver dag.

  2: Multikultur ER EKSTREMT DYRT.
  DET HAR KOSTET 100VIS AF MILLIARDER for at have muslimer her i landet. Det er en katastrofe af rang. Jeg vil have at dem der går ind for multikultur, skal betale for det. De skal have en skatte procent på 70-80 procent, og så kan vi andre betale 40 procent.
  Jeg nægter at blive ved med at se på denne klovneforestilling.
  Se på hende iraneren med 7 børn….jamen herre gud så tag da ansvar. Sådan nogle skal vi bare ikke have ind!

  Altid ha’ en clawback klausul parat der kan gå 50 år tilbage og smid dem hjem, som ikke bidrager, nasser, ikke integrerer sig, etc.

  Den muslimske verden er selv skyld i deres egen dårligdomme og har aldrig taget ansvar…tag nu konfrontationen!

  Det her skal bare ikke ske i Danmark! Hvorfor er det vi skyder os selv i foden og bliver ved? …venstrefløjen 🙁 arghhh

 25. Af Jan Jørgensen

  -

  Peter kocis dit link er til en skandaleavis, og jeg vil se kilder. Du kunne have overrasket mig med et seriøst medie. Jeg kan også linke til drabet på en påstået israelsk spion uden dermed at generaliserer, at alle Gazas indbyggere skal tages til indtægt for selvtægt.
  Hvad er egentlig forskelle på disse rabbier og Dr. Mengele? Ja den jødiske rabbi har udtalt sig omkring noget, som jeg ikke finder etisk, og Dr. Mengele har foretaget ting, der er strafbare. Bortset fra det så foregår der medicinske eksperimenter på rigtigt mange mennesker i verden, uden disse mennesker viden og samtykke.
  Jeg går ikke ind for kollektiv afstraffelse, men Israel har ret til at afvise disse fremmede palæstinensere. De er udrejst af en region som flygtninge, og i mellemtiden er der opstået en israelsk stat. Denne stat har udelukket de flygtede for ikke at få en for stor andel fremmede ind i landet. Israel er i mellemtiden blevet en stat med ret til at udøve en stats magt. Jøderne har udnyttet historiens begivenheder og taget deres retmæssige land tilbage.
  Selvom jøderne danner staten Israel så har palæstinenserne ikke ret til at begå terror nogen steder i verden for at vinde det jødiske land tilbage.
  I min argumentation er det væsentligt at Israel er en retsstat. Det er væsentligt, at araberne i de omliggende lande ikke har det og ikke får det.
  Det er også væsentligt at palæstinenserne er muslimer og en del af Jordan. Statsretligt.
  Muslimer er et fællesskab i de kriminelle gerninger, og du kan jo se det had, de udviser alle vegne, selv her i Københavns gader.

  Du skriver: ”Jeg har faktisk svært ved at se, på hvilken måder dine holdninger adskiller sig fra de fanatiske muslimers, du har så travlt med at kritisere”. peter kocis, du er jo heller ikke dansker.

  Du skriver: ”Sagen er nemlig den, at en stor procentdel af de i 1948 og 1967 af zionisterne massakrerede og fordrevne palæstinesere ikke er muslimer men KRISTNE! Så ifølge hvilken logik synes du det er rimeligt,at jøderne lader kristne undgælde for, hvad muslimer har bedrevet andetsteds?”
  Jeg kender ikke hændelsen, og det rokker ikke ved min holdning.
  Du skriver: ”Du mener at bare hvis en eller anden tilfældig religiøs gruppe erklærer ,at et land er “hellig” for dem så har de lov til at fordrive de oprindlige indbyggere og tage landet i besiddelse?”
  Nej, jeg erkender, det er sket ofte, bl.a. Tyrkiet er opstået sådan. Men den historiske kontekst omkring Israel gør, at jeg finder det helt i orden at jøder rejser hjem til et område, de har gjort SÅ meget ud af at bevare i deres religion og kultur, og da de skabte et demokrati, så var det en succes i forhold til udbredelsen ad menneskets betingelser i området. Se de rædsomme møg, der omgiver dem.
  Hvem andre erklærer lande hellige lige pludseligt. Ingen. Selv muslimer erklærer jo først landet helligt efter folkedrab og fordrivelser.
  Du skriver: ”Hvis du mener altså,at jøderne har krav på et land af den grund, at de blev fordrevet ud af 2000 år siden, samtidigt med, at palætineserne der har boet de 2000 år længere og kun blev fordrevet for 60 år siden fra samme land, ingen ret dertil? Du mener åbenbart det fuldstændigt absurde,at jo længere siden ens forfædre blev fordrevet,desto mere ret har efterkommerne til området?” Nej, kun jøder, fordi selve det nuværende Israel var relativt tomt for mennekser, fordi der faktisk boede et stort mindretal af jøder, og fordi der faktisk kom et flertal grundet historiens gang. Derfor kunne de, jøderne, befri resten og overlade det tiloversblevne, som i dag er Jordan, til de, der flyttede ud, og plads blev der, for samme antal jøder flyttede ind i Israel.
  Du har ingen ret til at starte en krig mod Spanien, for du kommer fra Danmark og du skal overholde loven.
  Og du har i øvrigt ingen tilknytning i din kulturbaggrund, som understøttes med et tomrum i Spanien, som da jøderne vendte tilbage til deres hjemland.

  Du skriver: ”Som før sagt, en demokrati i vestlig forstand er Israel ikke, og som en apartheitnation respekterer landet selvfølgelig ikke menneskettighederne for ikke- jøder”. Hvis man prøver at komme ind i Israel, så får man altså problemer på grænsen. Det har intet at gøre med menneskerettigheder.
  Jeg mener heller ikke at man kan have tillid til en palæstinensisk befolkningsgruppe i Israel. Hvad tror du selv der vil ske, hvis de fik våben?
  Jeg skal ikke selv have juletræ, men jeg peger bare på, at danskerne er et folk med traditioner, som er knyttet til den utydelige og udogmatiske kristne kultur. Vi har lagt en fælde for os selv ved at vise åbenhed og ved at vise, vi kan dele. Når vi så ser, at de tager en Eid-fest, og ikke kan dele, give igen med et juletræ, så føler vi os sårede.
  Som udlændinge kan man ikke helt forstå det forhold. Men det viser jo tilbage på, at de udlændinge har fået og fået, og så er de vant til, de skal ha og ikke give. Det er vores skuffelse over at vi har vist tillid, og de, vi har vist tilliden, er ligeglade. Det er der ingen lov, der regulerer. Men DF vinder på det i relation til, at mange danskere oplever at blive skidt på.
  Vi arbejder og producerer, og vi ser indvandrer på overførsel skide på nærmiljø, værdier og på den enkelte flittige dansker.
  Så stemmer folk og laver den lov, de synes passer til tiden.
  Nu har den ækle regering heldigvis spillet sin politik ud og er død.
  Mht. Tyrkiet, så prøver jeg at give et eksempel på en historisk kendsgerning, at landet opstod som følge at rent rov, drab på kristne og hærgen af naboregioner. Spørgsmålet er retorisk. Kan vi genskabe den oprindelige stat for Tyrkiet? Nej!
  peter kocis, jeg taler slet ikke om retfærdighed tilbage i tiden. Blod har flydt. Lande er gået til grunde og lande er opstået. Jeg er bare tilfreds med at der ligger et lille frit land i Mellemøsten. Og jeg tror ikke et øjeblik på, der bringer hverken palæstinenser eller jøder lykke at ophæve Israel. Nøden i Gaza og på Vestbredden er langt mindre, end hvis vi skulle afvikle Israel.
  Palæstinenserne skulle for længst have sluttet sig til Jordan og været med i en stærk stat.

 26. Af Flemming Schandorff

  -

  Man bør ønske de Radikale tillykke. Deres indvandrings- og integrationsprojekt er lykkedes. Islamisk Halal er de radikales fremtidsvision, og nu viser den sit grimme ansigt.
  Der vil blive mange flere reaktionære islamiske undertrykkelser af os danskere fra de radikales elskere islamisterne.
  Man bør måske overveje at deportere de radikale og islamisterne til en lille oase i Sahara så kan de elske hinanden i fred og ro især bøsserne og lebberne.

  Min definition på en radikal er fortsat, at en radikal er en elitær, arrogant, intolerant, rabiat og asocial reaktionær egoist.

 27. Af peter kocsis

  -

  Jan Jørgensen

  “Peter kocis dit link er til en skandaleavis, og jeg vil se kilder.”

  Din kildekritiske sans er imponerende. er BBS News heller ikke godt nok at tilfredsstille den kræsne kildekritiker?

  “Rabbis Dov Lior and Yacob Yousef had endorsed a highly controversial book, the King’s Torah – written by two lesser-known settler rabbis. It attempts to justify killing non-Jews, including those not involved in violence, under certain circumstances.

  The fifth chapter, entitled “Murder of non-Jews in a time of war” has been widely quoted in the Israeli media. The summary states that “you can kill those who are not supporting or encouraging murder in order to save the lives of Jews”.

  At one point it suggests that babies can justifiably be killed if it is clear they will grow up to pose a threat.”

  http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-14168618

 28. Af Jan Jørgensen

  -

  peter kocis jeg finder også disse udtalelser uhyrlige. Men det er IKKE Israels oficielle politik og heller ikke det, der afspejler praksis i Israels krigsføresle overfor palæstinensiske terrorister.
  Vore uenighed går på, hven er besætter og ligitime udøvere af et magtapperat, og hvem er terrorister og dermed udøvere af terror.
  Min argumentation bygger på at området var Britisk mandatområde. Nu er regionen delt op i Israel og Jordan samt mindre områder, som ligger i en gråzone. Disse områder er ret beset en del af den arabiske verden, som gentagne gange har angrebet Israel for at udslette landet.
  Der er findes ikke fuldstændig retfærdighed i verden. Hvor meget jeg end ser på konflikten så anerkender jeg Israel udfra det, at landet er demokratisk, at jøder HAR en socisl, kulturel ig religiøs tilknytning til NETOP området Israel. Jeg anerkender at der er et problem i at skubbe andre ud af området ved at skabe en situation, hvor mennesker kun kan finde fred ved at flygte. Det er omvendt også situationen for alle de jøder, der har levet i et fremmed arabisk land, land med islam som religion.
  Jeg har ergumenteret med, at jøder har DENNE tilknytning til landet, at de NU er samlet og at man kan konstaterer, at palæstinensere og israelere IKKE kan leve side om side.
  Det e så en slags biomstændighed at islam har gjort dette, at ødelægge andre lande gennem krige og udslettelse af lokale religioner og kulturer.
  Jeg føler det rigtigt og retfærdigt i et historisk perspektiv, at netop jøder er vendt tilbage til et område, der søges domineret af årsager, der ligger i ideologier og religion.
  Hvis palæstinenserne skal lære noget af dette, så er det at det ikke altid kan betale sig at bo i lande, der er okkuperet. Og for den enkelte palæstinenser er det bare ikke retfærdigt at blive flygtning eller at leve under et andet styre, end det, man ønsker selv.
  Men det er fakta grundet, for jøderne, heldige omstændigheder at de har fået deres eget land tilbage.
  Polen har jo også haft en historie med at landet slet ikke eksisterede.
  Og der har altid været jøder i landet. Nu er de et flertal og de har skabt et demokrati. Det finder jeg bevaringsværdigt. Demokratiet.

 29. Af Axel Eriksen

  -

  @ Jan Jørgensen! Du finder demokratiet bevaringsværdigt – det er du ikke ene om – men med en antidemokrat som Kocsis er der vist ingen grund til at debattere det!. Dette muslimske individid er døv og blind for andet end korancitater og deres fortolkning!!!

 30. Af peter kocsis

  -

  Jan jørgensen

  “peter kocis jeg finder også disse udtalelser uhyrlige. Men det er IKKE Israels oficielle politik og heller ikke det, der afspejler praksis i Israels krigsføresle overfor palæstinensiske terrorister.”

  jo det afspejler fuldstændigt de zionistiske terroristers krig imod den palæstinesiske folk. Alene på en uge har terroristerne allerede dræbt 38 børn ,deriblandt adskillige babyer.

  “Hvor meget jeg end ser på konflikten så anerkender jeg Israel udfra det, at landet er demokratisk, at jøder HAR en socisl, kulturel ig religiøs tilknytning til NETOP området Israel. ”

  jeg forstår ike helt dine prioriteringer.
  De sefradiske jøder som jeg stammer fra, har har ingen tilknytning til Israel, vi har udelukkende social ,kulturel og religiøs tilknytning til Spanien og taler ovenikøbet et sprog, sefardisk, som ligner spansk. Vi har boet i Spanien i næsten 1400 år inden de kristne massakrede os ,torturerede os og smed os ud 1494.
  Så derfor forstår ikke ikke rigtigt dine prioriteringer, de jøder der mener ,at de har hjemsted i israel, må godt komme udefra og jage de gode kristne palæstinesiske urbeboere ud, som altid har været der, og som aldrig har forfulgt jøderne der, medens samtidigt du mener, at vi sefardere ingen ret har til at generobre Spanien ,hvorfra vi blev forjaget uretmæssigt af grusomme kristne?

 31. Af Jan Jørgensen

  -

  peter kocis, Europa HAR været et ufordrageligt sted med religiøse kampe, kristne imellem, og også invasion fra muslimer fra Nordafrika. Denne invasion udløste i Spanien en udrensning af ALLE ikke “rigtigt” troende kristne, og desværre også jøder. Kampem mod islam har også affødt forudsætningerne for hadet mod jøder i Europa.
  Historien er lang og trang.
  Men NU har jøder dannet staten Israel, og det er et demokrati, og de har ingen zionistisk hadekampange mod palæstinenserne, som du hævder.
  Det er VRØVL!
  Israel blev dannet EFTER det Ottomanniske riges sammenbrud. Og det rige havde ødelagt meget i sin glansperiode, og var på tabernes side. Derfor opstod der et statsretligt tomrum i mellemøsten, hvor det famøse Britiske mandatområde retteligt blev opdelt, DE FACTO, og jøderne tog en historisk chance og dannede et demokrati.
  Det demokrati er DE FACTO en realitet, og nu er de der. Jeg er ENIG i, de skal være der.
  Palæstinensernes had bestyrker bare min overbevisning. At palæstinenserne er mulsimer, det bestyrker også min overbevisning om, de ikke skal ha landet.
  Flyt dog til Spanien og bo der. Spanien er et demokrati.
  Kan du måske flytte til et arabisk land og leve i fred, som jøde?

 32. Af Axel Eriksen

  -

  peter kocsis er dog utrolig! Enhver debat kan og skal vendes helt på hovedet! Nu er han sardisk jøde – DOKUMENTATION tak!

 33. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg undskylder min angivelse af udtrykket “sardisk” – det er en fra Sardien! Men når Kocsis ikke selv kan finde ud af, hvorfra han har sin baggrund – og kalder den “sefradisk” – så hedder det faktisk: “sefardisk”! Af det hebræiske ord : “sepharad” = Spanien!

  I øvrigt var det 1 1492, jøderne blev udvist fra Spanien – og mange tog til det område, der i dag er det nuværende Israel!

  Og hvad rager egentlig dette blogoplæg din påståede familebaggrund for over 500 år siden denne debat. Den debat drejer sig om nutiden. Både i Danmark og Israel/Plæstina!

 34. Af peter kocsis

  -

  Jan jeppesen

  “Kampem mod islam har også affødt forudsætningerne for hadet mod jøder i Europa.”

  Hvordan vil du så forklare de overgreb mod jøder, der skete i Europa før der var nogetsomhelst der hed Islam?

  250 C.E. Canhage Expulsion
  224 C.E. Italy Forced Conversion
  325 C.E. Jerusalem Expulsion
  351 C.E Persia Book Burning
  357 C.E. Italy Property Confiscation
  379 C.E. Milan Synagogue Burning
  415 C.E. Alexandria Expulsion
  418 C.E. Minorca Forced Conversion
  469 C.E. Ipahan Holocaust
  489 C.E. Antioch Synagogue Burning
  506 C.E. Daphne Synagogue Burning
  519 C.E. Ravenna Synagogue Burning
  554 C.E. Diocese of Clement (France) Expulsion
  561 C.E. Diocese of Uzes (France) Expulsion
  582 C.E Merovingia Forced Conversion
  612 C.E. Visigoth Spain Expulsion
  628 C.E. Byzantium Forced Conversion
  629 C.E. Merovingia Forced Conversion
  633 C.E. Toledo Forced Conversion
  638 C.E. Toledo Stake Burnings
  642 C.E. Visigothic Empire Expulsion
  653 C.E. Toledo Expulsion
  681 C.E. Spain Forced Conversion
  693 C.E. Toledo Jews Enslaved

  “Flyt dog til Spanien og bo der. Spanien er et demokrati.”

  Dvs du synes altså,det er i orden, at vi med våben i hånd fordriver de kristne bødler fra vort hjem Spanien, ligesom de andre jøder fordrev de kristne fra Palæstina?

 35. Af Axel Eriksen

  -

  peter kocsiss!

  Hvad er formålet med at henvise til jødeforfølgelser i Spanien for mere end 500 år siden – når du selv forfægter nuværende muslimske synspunkter?

  Du roder rundt i fortiden og tager slet ikke stilling til nutiden!

  Kan du ikke svare på, hvorfor dine/slægtens muslimske sympatier helt har overtaget jeres oprindelige “Spanske Jødedom”?

 36. Af peter kocsis

  -

  eriksen

  “Kan du ikke svare på, hvorfor dine/slægtens muslimske sympatier helt har overtaget jeres oprindelige “Spanske Jødedom”?”

  Der har aldrig været modsætninger mellem min slægt og muslimerne.
  Min slægt levede først i Spanien uden problemer i 700 år sammen med muslimerne, der beskyttede os mod de kristne antisemitter. Da de kristne besejrede muslimerne og massakrere os i 1492,og dernæst smed os ud af landet, udvandrede vi til et andet muslimske land . nemlig Tyrkiet,hvor sultanen storsindet modtog os og beskyttede os imod de kristne voldsmænd, og hvor vi igen levede uden problemer i 700 år til.

 37. Af Axel Eriksen

  -

  peter kocsis! Tak!

 38. Af Thomas Hightower

  -

  Der er mange gode indlæg om den muslimske befolknings bombe under Danmark.

  Desværre er der ingen forslag til at stoppe besættelsen, der er legitimeret af FN’ flygtninge konventioner, som blev underskrevet efter 2. Verdenskrig. En helt anden verden.

  Det er netop de voldsom stigende demografiske forskydninger i de gamle demokratier med en lav fertilitets rate, der er problemet.
  Der er ingen FN konvention, der beskytter nationer mod den demografiske undergang.

  Om få generationer vil gamle demokratier blive truet, formmodelig nedstemt af majoriteten af ”ny-indvandre” fra Mellemøsten og Afrika.

  Demografiske beregninger viser, at omkring 2055 vil etniske danskere (børnebørnene) være i mindretal. For Norge og Sverige vil det være 5 år tidligere. Så meget for de mere strikse danske tiltag!

  Derfor skal der indføres øjeblikkelig stop for al indvandring (undtagen arbejdes relateret forhold) Det kan ikke være rigtigt, at en nations eksistens bliver udslettet af utidssvarende internationale love.
  Det rette spørgsmål for danskerne må være om de vil vælger overlevelsen på bekostning af den smukke humanisme.

Kommentarer er lukket.