O Tannenbaum – et dårligt juleeventyr

Af Tom Jensen 330

Det var hen under jul i det Herrens år 2012, men Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan ville ikke vide af nogen jul. Nok havde man i den boligforening i Kokkedal, hvor han havde slået sig ned efter familiens ankomst til landet inden for de seneste årtier, altid fejret julen med træ, hygge og måske et glas gløgg, men nu skulle det være slut.

”Julen er bare en dårlig undskyldning for at tyvstjæle af en bestyrelses lommer hvert eneste år den 24. december!”, hvislede Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan forarget, og heldigvis havde han sikret sig en post i bestyrelsen sammen med et lille flertal af meningsfæller, så man nu kunne stemme sig til, at boligforeningen ikke længere skulle spilde hele 7.000 kroner på den slags kristent pjat.

Næh, så var det langt vigtigere, at boligforeningen fik fejret den muslimske højtid Eid. Det var trods alt en rigtig højtid i en rigtig religion med den rigtige Gud. Og de sølle 60.000 kroner, det havde kostet foreningen den forgangne september, hvem bekymrede sig dog om dem? Næh, Eid måtte fejres, det kunne enhver vel kun se det rimelige i, alt andet ville være intolerant og racistisk. For der skal vel være plads til alle, ikke?

Julen, derimod… Ismal ”Ebenezer Scrooge” kunne nok forudse, at de mennesker af oprindelig dansk afstamning, som endnu boede i bebyggelsen, ville blive grumme kede af, at de ikke længere kunne få lov til at fejre deres jul, deres højtid, deres Gud, så derfor ville han helst have holdt beslutningen hemmelig for dem. Men nu var det alligevel kommet ud, så…: De måtte da forstå, at tolerance i et moderne samfund betyder, at man må bakke op også om indvandreres skikke og religion, som det var sket under Eid-festen i september, hvor 700 mennesker havde deltaget. Og at aflysningen af julen slet ikke kunne fortolkes sådan, at det i virkeligheden var Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan og hans meningsfæller, der var intolerante over for andres skikke og religion.

Nej, det hele var langt simplere. Julen var noget humbug! Derfor er der ingen grund til at kaste penge efter den slags, endsige et fjollet juletræ. Ud med det, ud med det!

Men så var det, Ismail ”Ebenezer Scrooge” Sahan blev hjemsøgt af en ånd, der kaldte sig Michael Aastrup ”Dark Santa” Jensen. Ånden pegede på det formastelige medlem af boligforeningens bestyrelse og sagde:

”Du SKAL fejre jul. I SKAL købe et juletræ. Julen er skam ikke for sjov. Den er obligatorisk. Og makker I ikke ret, klager jeg til ministeren. Og makker ministeren ikke ret, går jeg videre med sagen!”.

Michael Aastrup ”Dark Santa” Jensen var indstillet på at gå hele vejen. Sådan en privat boligforening skulle ikke komme her og tage hans gamle jul. Hvis det skete, skulle han nok sørge for, at den lovgivende magt greb ind og fik gennemført en tvangsjul!

Michael Aastrup ”Dark Santa” Jensen havde nogle medånder, blandt andre Martin ”Jingle Hells Bells” Henriksen, som også gik til ministeren og lagde an til et lovindgreb. Det måtte være et anliggende for Folketinget og regeringen at tilsikre, at enhver privat boligforening rundt om i nationen træffer beslutning om et juletræ! Den slags kan man ikke overlade til tilfældige, nytilkomne Ebenezer Scrooges ud over det ganske land!

Ånden Martin ”Jingle Hells Bells” Henriksen havde allerede tidligere på året været ude af flasken, da en skole på Nørrebro, som næsten udelukkende havde muslimske elever, ville give dem en dag fri til at fejre Eid. Men det skulle de ikke komme for godt i gang med.

”Den danske folkeskole er forpligtet på dansk kultur, og ikke muslimsk kultur og religion. Folk er velkomne til at fejre Eid, men det kan så ske uden for skoletiden”, sagde Martin ”Jingle Hells Bells” Henriksen-ånden dengang. Nej, de skulle ikke komme for godt i gang med deres Eid-fest, ellers måtte staten også her gribe ind og sørge for, at folk fik højtideligholdt de korrekte helligdage!

De to ånder og flere til pinte og plagede Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan i dagevis for at pirke til hans dårlige samvittighed. Men underligt nok: Modsat i det gamle juleeventyr faldt deres ord på stengrund. De kunne ikke få det lille irriterende bestyrelsesmedlem til at forstå, at den danske frihedstradition går ud på, at julen SKAL fejres i enhver boligforening, mens skoler omvendt ikke MÅ højtideligholde Eid.

Men det blev da jul alligevel. Gode folk samlede vist ind til et juletræ til de stakkels kristne beboere i Egedalsvænge, der var blevet udsat for Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan og hans lille fedtede og intolerante bestyrelsesflertal. Og på skolen på Nørrebro havde de jo trods balladen tidligere på året kunnet gennemføre deres Eid-fest, selv om de politiske højtidsånder stadig skumlede over det.

Julenat gik Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan tur i sit kvarter, og dér stod det privatfinansierede træ, som bestyrelsen altså ikke ville have tilladt og betalt for, men som alligevel kom op. Åh, han havde lyst til at flå den stjerne ned og hive den lyskæde af! Men rundt om hjørnet i en af boligforeningens bebyggelser kom nu de to ånder Michael Aastrup ”Dark Santa” Jensen og Martin ”Jingle Hells Bells” Henriksen, for de havde fornemmet, hvad der var i gang og følte straks en trang til gribe ind. Selv en tvangsjul kan jo have brug for beskyttelse.

Da de tre mødte hinanden skete det, at de faldt i snak og fandt ud af, at de egentlig mindede mere om hinanden, end de hver især brød sig om. ”Sådan en type vil vi ikke sammenlignes med!”, tænkte de to ånder, der trods alt havde huseret i et samfund med fri- og åndsfrihed i generationer. Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan gik slukøret hjem uden at få fjernet det elendige juletræ, for han måtte erkende, at der trods alt er traditioner, som er for indlejrede i et samfund til, at man som bestyrelse bare sådan lige kan få bugt med dem, selv om man i sin endeløse intolerance helst gerne vil.

De to ånder forsvandt bort igen og spekulerede over, hvordan de i fremtiden kunne undgå at komme til at ligne Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan alt for meget, for det var sandt for dyden ikke rart. Lige som det bestemt slet ikke var behageligt at ende med at minde for meget om de kulturradikale ånder, der rundt omkring i landet i tolerancens hellige navn arbejdede for at udviske og helt fjerne så mange eksisterende skikke og traditioner  og andre irriterende forskelle som overhovedet muligt, så vi alle – selv Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan og hans bestyrelsesfæller – kan være her. Blot på den udtrykkelige betingelse, naturligvis, at vi alle er her uden at gøre os unødigt bemærket.

Julemorgen, mens julestjernerne trods alt blinkede nogenlunde uforstyrret i boligforeningerne rundt omkring, besluttede de sig derfor til at sende et ægte frihedsbudskab til det ganske land om, hvad tolerance nok egentlig går ud på, når man sådan får tænkt sig lidt om.

”Måske”, tænkte de to ånder, ”at endog helt håbløse tilfælde som Ismal ”Ebenezer Scrooge” Sahan og hans kumpaner i bestyrelsen deroppe i Kokkedal så kan lære at pakke deres egen smålige intolerance sammen og i stedet glæde sig et øjeblik over andres festhøjtider”.

Selv om de ikke selv gider deltage i dem. For det behøver de skam ikke. Det er jo et frit land.

God jul!

FØLG MIG PÅ FACEBOOK

FØLG MIG PÅ TWITTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

330 kommentarer RSS

 1. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  ER DANMARK STADIG DANSKERNES LAND OM FÅ ÅR?…..

  At “eliten”……. (fortrinsvis et sammenrend af tumper, feminister, ny-kommunister, falske humanister og korrupte verdensfrelsere)……. brændende har ønsket sig, OG ØNSKER SIG, et Danmark hvor danskheden er fortrængt af multi-kulti………

  så at landet nu er oversvømmet af asylcentre, ghettoer og utallige afgifter, gebyrer og bøder, samt utallige udgifter, problemer, konflikter, nedskæringer, forbrydelser, nye sygdomme, økonomiske ulykker og sociale/menneskelige tragedier…….

  viser 1: at vores demokrati er en illusion, fordi det er blevet kuppet og overtaget af radikale, skabsradikale og andre anti-danske kliker, 2: at “eliten” ikke er nogen elite, men en samling nuller og slyngler uden moral, 3: at de “elitære” er så hårdkogte og fuldstændig ligeglade med deres eget land og deres egne landsmænd, at de gerne sender samme ud på historiens losseplads, uanset hvad det vil medføre af menneskelige omkostninger.

  At de politiske hyklere og samfundsnedbrydere er ligeglade med de almindelige fem millioner danskere, fremgår også med rystende klarhed af familie-, bolig-, velfærds- sundheds-, og rets-/ kriminalpolitikken og meget mere.

  Danmark er blevet et land hvor løgnen, uretten, ondskaben, jungleloven og det totalitære fylder alt for meget og mere og mere.

  Hvis den politiske “elite” får lov til at bestemme det videre forløb, vil der blive holdt brandudsalg af alle de demokratiske/nationale værdier og områder……. og det danske og folkelige vil blive smidt overbord. Efter “elitens” mening har danskerne ikke krav på nogen form for værdighed, medbestemmelse eller rettigheder.

  Får nomenklaturaen/ de radikale/ den politiske “adel” lov til at fremture, er der ingen fremtid for Danmark og danskerne.

  Den bliver ihvertfald kort.

 2. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Indenfor de næste tre år (regeringens restlevetid) vil der kunne ankomme yderligere en million asylanter, indvandrere, socialklienter, evighedsturister, tiggere, sigøjnere, islamister, salafister, “flygtninge”, “studerende”, løntrykkere og kriminelle. Grænserne er jo pivåbne.

  I forvejen er der en million kulturfremmede. Den næste million vil ikke fordoble, men snarere firdoble mængden af problemer. Og de græske-/spanske-/mexicanske/ bosniske tilstande vil rykke nærmere.

  Helle, Vestager, Stampe, Jelved, Sofie, Pernille, Annette, Manus og Johanne osv. spiller russisk roulette med Danmark.

 3. Af Palle Kant

  -

  Sagen fra Kokkedal er desværre en advarsel om hvad der venter os. De steder hvor muslimer er i undertal skriger de op om krænkede følelser og kraæver halal slagtet kød, intet svinekød speciel mig dit og speciel mig dat. Vores samfund bøjer sig gang på gang, da vi jo er temmligt venlige væsener. Når så Muslimer er mange nok, så får vi takken at føle for vores dumhed og tolerance, som de jo desværre ikke gengælder. Det her er meget svært, men den danske befolkning må vågne op, hvad er det for et multi kulti rædselssamfund vi er på vej imod ? Lad os nu holde op med at bøje af og kigge den anden vej hele tiden. Stop nu den higen efter at tiltrække alverdens krapyl, som ikke har en jordisk chance for at tilpasse eller forsørge sig selv i DK ! Er vi villige til at se alt det vi og vores forfædre smuldre for at vi kan blive ved med at påtage os at forsørge et evigt stigende fremmede samt deres afkom ! Hvor mange smadrede skadestuer skal der til før vi indser vi har en katastrofe på hænderne ?

 4. Af Hans Andersen

  -

  Der er vel ikke noget at sige til at det muslimske flertal efter at have brugt 60000 af beboernes penge på vennerne synes at 7000 på et juletræ har det meget bedre i deres egne lommer. Når så en af mindretallet i bestyrelsen forsørger at indsamle underskrifter til en extraordinær generalforsamling hidkalder man da bare de hellige krigere der med køller og brosten forhindre ethvert demokratisk tiltag helt efter koranen:-)

 5. Af Karin Bennedsen

  -

  Ud af de fem i beboerbestyrelsen, der stemte nej til juletræet, var kun de tre muslimer.

 6. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Der skal naturligvis sanktioneres overfor ballademagere, og indvandrere må selv være med for at forhindre yderligere, fordi det ødelægger det for de mange – ellers siger vi jo gerne:

  Den, der tier, samtykker!

  Og – naturligvis skal vi ikke have endnu en galning a la Adolf II. MEN gerne politiet. Det er blandt andet dét, de er der for.

 7. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det siges nu ligedan i den lokale sprøjte, at formanden var imod beslutningen, så hun har ligedan fået en sten igennem ruden.

  Ligedan går den kvinde, der søndag samlede underskrifter ind, pt ikke alene i centeret for at handle, medmindre hunhar følgeskab af nogen.

  Det var et muslimsk flertal, der uaom blokerede for denne tradition ved bestyrelsesmødet; men der er altså samlet underskrifter nok ind til i det hele at vise bestyrelsen sin mistillid.

 8. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg synes, at Karin Bennedsen skal vedblive med at fremsige sine tåbelige kommentarer til denne her “sag”! Jo flere ubegavede udgydelser fra hende -jo færre stemmer til hendes parti ved de næste valg!

 9. Af PREBEN F1 JENSENH

  -

  Politikernes flertal ser vist sådan på det, at en passiv befolkning ikke har krav på eller ret til nogen form for respekt eller hensyntagen…..

  Hvad den førte politik jo dagligt demonstrerer.

 10. Af Erland Leth Pedersen

  -

  “At vores uvidenhed begrænser vores evne til at erkende vores egen uvidenhed” og det vil ændre Danmark radikalt for vore børn og ikke mindst børnebørn.

  Er Danskerne virkelig SÅ dumme?…. noget tyder på det

 11. Af Karin Bennedsen

  -

  Super at møde så mange charmerende mennesker her på debatten 🙂

 12. Af Axel Eriksen

  -

  Helt enig – visse dog med mere charme og realitetssans end visse andre!

 13. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Jamen Super, Karin Bennedsen – det er vel derfor du meddeler dig.

 14. Af J Lund

  -

  Jeg synes det er en underlig sag. Grunden er at jeg bor i en ejendom bestående af ejerlejligheder, hvor der hverken bliver brugt penge på juletræ eller Eid-fest. Jeg er overbevist om at hovedparten af beboerne i ejendommen er kristne. Vi er dog åbenbart ikke så kristne at nogle af beboerne gider lave fælles julearrangement. Jeg kan derfor ikke blive forarget over juletræssagen i den beboreforeningen i Kokkedal.

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor mange af dem, der har tilføjet forargede kommentarer på denne blog, som er i samme situation som mig, nemlig at de bor et sted, hvor der ikke nogen, som gider lave fælles julearrangement. Men der er sikkert ingen. Det ville jo også være hyklerisk.

 15. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Lund! Du er da meget heldig! Det er jeg også – boet i mine egne huse i over 30 år – og selv kunnet bestemme min juleudsmykning! Jeg er ateist – men dog med en kristen opdragelse. Og før kristendommens indførsel her i det nordlige Europa var “midvinter” stadig en slags lysfest – der fra midten af 1800-tallet er blevet videreført med et lyssmykket juletræ! At en flok muslimer – indkommet indenfor de seneste årtier – og at din ejerforening og du selv er ligeglad – kan vel ikke begrunde, at alle andre skal være ligeglade med et “tradionelt juletræ”! Eller hur? Er du intolerant? Eller blot dum????

 16. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  J Lund – 16:03

  Mange dsmykker selv, ejer- eller lejebolig – men lige i Kokkedal har det været tradition i de pågældende boligblokke i årtier, og det vil blive savnet af en del beboere, så de heller ikke skal kigge ud i et stort sort hul, hvor de er vant til lys i de mærkeste måneder af året, så hvor småtskårent kan det egtl blive? Når hele landet iøvrigt fester med netop lys i bla træer og buske udenfor.

 17. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  I første linje ovenfor skal der stå: Mange udsmukker selv.. . Beklager fejlen.

 18. Af Birgit Hviid Lajer

  -

  Det VAR dog utroligt: Udsmykker selv .. .:-)

 19. Af Per H. Sparre

  -

  DER ER HELDIGVIS TÆNDT ET EVIGT LYS MIDT I MØRKET

  Uanset om man vælger juletræ med lys i eller ej er der heldigvis tændt et glædeligt og evigt lys for hele menneskeheden midt i vort mørke.

  Der er gode nyheder til enhver: “Frygt ikke, jeg forkynder jer en glæde som skal være for HELE folket – Der er født jer en frelser i Davids by . Han er Herren”

  Der er virkelighed, det er en del af vores historie og samtidig vor eneste redning.

  GUD kom ned til os alle. Lod sig frivilligt føde i Betlehem og gik hele vejen til golgatas kors for der er knuse mørket,ondskaben og døden.

  KRISTUS sejrede. Hans sejr er vores sejr. Han gjorde det viikke magtede. Han byggede en vej over den dybe kløft der var mellem Gud og mennesket. Han alene var i stand til det.

  I julen må vi alle have lod til at glæde os over at Han alene er livets fundamentet for enhver.

  Netop i det lys må vi selv tænde et lys/tænde et juletræ – samles og møde hinanden med ægte næstekærlighed, omsorg,forsoning,fællesskab og frihed.

  KRISTUS har fuldbragt alt for hele menneskeheden og dermed også for ethvert menneske uanset baggrund,status,race,livsopfattelse.

  Tør vi tage mod Hans indbydelse – når Han personligt kalder på den enkelte af os med et : “KOM til MIG alle I som er trætte og tyngede af byrder og jeg vil give jer hvile”.

  “Den der kommer til mig vil jeg aldrig støde bort og den som tror på mig skal aldrig blive til skamme”.

  Hvilket tilbud , hvilken god nyhed , hvilken glæde for HELE folket.

  Bedste hilsener

  Per H. Sparre

 20. Af Jesper Pedersen

  -

  Amen.

  Og lad os så lige få knaldet nogle julefrokoster af i en rasende fart, så vi kan skynde os hjem til de højhellige graner med de dejlige pakker.

  Dansken havde endnu en gang sejret over de mørke kræfter. Beboerne i Kokkedal kunne ånde lettet op og glæde sig over det flotteste juletræ i mands minde.
  Julen overlevede og freden sænkede sig atter i de rød-hvide stuer.

  I hvert fald indtil næste gang.

 21. Af j nielsen

  -

  “Er du intolerant? Eller blot dum?”

  Som Axel Eriksen så elegant demonstrerer, kan begge dele godt lade sig gøre på én gang.

 22. Af Axel Eriksen

  -

  @ j nielsen! Ja, nogle har jo et “multi”-talent – men der er også en del helt talentløse! Desværre – verdens goder er så ulige fordelt, ikk`???

 23. Af Axel Eriksen

  -

  Og desuden ved jeg godt, at jeg er en en elegantier – i modsætning til nogle “klodsede” bestyrelsesmedlemmer i en vis beboerforening – og deres tåbelige medløbere!

 24. Af J Lund

  -

  @Axel Eriksen

  Min pointe er at jeg ville opfatte mig som en hykler, hvis jeg blev forarget over at en beboerforening ikke vil bruge penge på et julearrangement, når jeg selv bor et sted, hvor der ikke bliver brugt penge på noget sådant.

  Men, da jeg går ind for mangfoldighed – på Nørrebro, i Kokkedal og andre steder, håber jeg, når der er et ønske blandt beboerne i beboerforeningen i Kokkedal, at det ender med at de får et juletræ.

  Du skriver at du er ateist med en kristen opdragelse. Det er jeg også. Spørgsmålet er om denne “trosretning” er en del af den danske kulturarv. Den er måske mere en modkultur. En modkultur der faktisk nedbryder den danske kulturarv – på godt og ondt.

 25. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Lund! Lad os så starte “julefreden” her! Jeg er af den opfattelse, at mange af Folkekirkens prælater egentlig er “kristne” ateister. Så der er sådan ikke nogen ny “trosretning”, jeg/vi repræsenterer. Desværre har alderen indhentet mig – så visse traditioner synes jeg er vigtigere for mig end en Eid- eller Ramadanfest – og når enfoldigheden overhaler “mangfoldigheden” på Nørrebro og i Kokkedal – ja, desværre så er det for meget for mig!

 26. Af John Ulrich Poulsen

  -

  Sidste år blev det pludselig moderne med et lille cedertræ i potte som juletræ. Nu skel det snart ind fra altanen igen og pyntes med lilla glaskugler og så mange lys som dets tynde grene kan bære.

 27. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, hvad med en stor, tør tidsel – smykket med Muhammeds forbudte kontrafej – så kan der sættes ild til det!!!

 28. Af Jens Bay

  -

  Svar til Karin Bennedsen, 9. november 2012 kl. 18:57

  Du står ikke til valg/genvalg.
  Jeg har nok – grundet de mange henvisninger til Socialdemokratiet – taget fejl af dig og en anden Bennedsen, og dermed overvurderet din indflydelse.
  Beklager, det skal ikke gentage sig.

  Og jeg ser, at dine indlæg kun er humoristisk ment, det burde du nok tydeliggøre, taget i betragtning, hvor mange debatører du pisker rundt i manegen med dine jokes.

  Men jeg fangede da ironien i dit indlæg fra den 13 nov: “Super at møde så mange charmerende mennesker her på debatten”
  Og jeg er helt enig, det ville være dejligt om den anstændige tone fik højere prioritet.
  Undskyld den lange svartid, men denne blog er ikke nem at (gen)-finde.

 29. Af Jens Bay

  -

  For et par år siden, på en anden blog har Karin Bennedsen et andet muntert indlæg:
  http://mchangama.blogs.berlingske.dk/2010/04/25/ogsa-kristne-angriber-ytringsfriheden/

  “Fra pålidelig kilde i WHO, fortælles det, at man i de sidste 10 år har holdt øje med en virus,
  der især har spredt sig i Europa, uden at man dog af den grund frygter en egentlig pandemi.
  Virussen, der især angriber hjernen, har fået navnet Islamofobi, og der arbejdes efter sigende på
  at udvikle vaccine, der kan forhindre denne smitsomme sygdom i at sprede sig uhæmmet.
  Efter forlydende, skulle kuren hovedsagelig bestå i koncentreret bekæmpelse af uvidenhed og fordomme.
  Der foreligger dog endnu ingen oplysninger, der kan bekræfte, at kuren har nogen virkning på andre,
  end nogle få forsøgspersoner.”

  Det er jo svært at svare på: det er kun humor.
  Enhver ved jo at hverken Islamofobi eller Islamofili er virus infektioner

  Men interessant at se at du kæder psykiske fænomener, altså både IslamoFOBI og IslamoFILI sammen med uvidenhed og fordomme.

  Og du er naturligvis ikke hverken uvidende eller fordomsfuld når det gælder Islam.
  Du har naturligvis læst både Koranen (jeg har) og de fleste relevante Hadith?.

  Og af hensyn til anstændigheden beskylder du naturligvis heller ingen for at lide af psykiske sygdomme, eller for at være idioter, vel?

  Du er nu godt nok en lystig kusine.

 30. Af Jens Bay

  -

  Lidt senere, på samme blog fra 2010, skriver Karin Bennedsen:
  “Men hvis en kristen gør grin med islam eller jødedommen, så er det pludselig ikke så morsomt mere, ligesom det bestemt heller ikke er som sjovt, hvis jøder og islam muntrer sig på kristendommens bekostning.
  Man skal helst holde sig til at gøre grin med de værdier, der hører til indenfor ens egen kulturkreds – ellers går det galt.”

  Biblen nævner – af gode grunde – ikke Islam, men
  Mohammed gør jo tykt grin med Kristendommen.
  Han siger fx. at Biblen er forfalsket af de kristne præster, den oprindelige Bibel indeholder samme budskab som Koranen.
  Mohammed siger også at Jesus er en muslimsk profet.
  Mohammed siger også at Jesus ikke er død på korset, en anden døde i hans sted.
  Mohammeds budskab er altså at hele det kristne budskab, med Jesus død og genopstandelse er løgn og latin.

  Og kære Karin Bennedsen. Du skrev i 2010, at det går galt hvis Islam muntrer sig på kristendommens bekostning.
  Hvad er din løsning på dette problem?
  Skal muslimerne ændre i Koranens budskab, eller skal vi bare affinde os med at det går galt?

  Sidste nyt i juletræskomedien:
  28.11.2012 Politiken
  Karin Leegaard Hansen, formand for afdelingsbestyrelsen i boligforeningen Egedalsvænge flygter nu fra området.
  11. november fik Karin Leegaard Hansen og hendes mand ødelagt deres vinduer af stenkast.

Kommentarer er lukket.